T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Bana söylenen mülakatın %60ının İngilizce olacağı ve "İngiliz Kraliyet aksanıyla bi konuşma tabii istenmez ama akıcı İngilizce konuşabilmeniz sizden beklenecek 3 şeyden biri" dedi oradaki yetkili.
-
Ingilizce sorularda alan bilgisi mi istenir ?
-
@melisapırlanta şahsen ben düşünmüyorum öyle olacağını ama belli de olmaz ilk mülakatım tecrübeli bir arkadaş varsa...
-
@ceks74 insallah oyle olur benim de ilk mulakatim
-
Mülakat tarihi belli olmuş. Herkesinki 24 ocakta öğleden sonra mı peki?
-
Arkadaşlar aranızda dış ticaret uzman ya da uzman yrd. olarak çalışanınız var mı? Biraz bilgi verebilir misiniz? Ben halihazırda çalışıyorum da şartlara göre mülakata geleceğim.
-
@parşömen 23 benim hocam
-
Benim de 23 off cok korkuyoruum
-
@junior uluslarcı mısınız siz de? Bölüm bölüm alacaklardır, onu unuttum ben sorarken
-
@parşömen iktisatçıyım:)
-
Benim de 24'ünde. Çok ani oldu, hiç beklemiyordum
-
Ben de iktisatciyim 22 ye vermişler
-
@junior hocam sanırım Eximbank çalışacağınız yer. Karşılaşırma işi size kalacak. Hiç bilgi yok. Hocam 3600 gösterge burası da ancak ilk sayfalarda meslek ile ilgili birkaç ek bilgi var. Malesef son yıllarda giren kimse cevap vermedi şu ana kadar.
-
@personanongrata sizin de öğleden sonra sanırım, hocam?
-
ekonomi bakanlığı şaşırttı beni 2-3 ay sonra olabilir diye düşünüyordum mülakat için, önce soruşturma yapacağız demişlerdi çünkü. mülakattan sonrada hemen açıklanabilir sonuçlar
-
@yedimdegeldim tersine, yukarıda da bahsetmiştik. "hemen sonuçlandıracağız, mülakatı da 10 gün öncesinden haber edeceğiz. soruşturmanın bitmesini beklemeyeceğiz" demişti oradaki yetkili. dedikleri gibi de yaptılar. böylesi daha iyi oldu
-
@parşömen ustad o zaman mulakattan 2 hafta sonra sonucu alırız diyebilir miyiz?
-
@parşömen Evet hocam. 24'ü öğle sonrası.
-
@ceks74 hocam onu mülakata girip çıkalım aynı kişiye sormaya çalışacam. İnşallah öyledir
-
@parşömen Hocam, diğer ikisinin ne olduğunu sordunuz mu?