Hazine Müsteşarlığı Uzman Yardımcılığı sınavı
-
Yarin aciklanmazsa pazartesi gunu Ankarada olucam kuruma gidip bizzat bilgi almayi denerim
-
İnsanlar empati yapmayı bilmiyor. Bu sınavlara giren insanların çoğu işsiz ve motivasyonlarını kaybetmek üzereler. En azından bir bilgilendirme duyurusu geçersin. Sürekli belirsizlik ve F5 yapmanın, uyanır uyanmaz telefondan duyurulara girmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar.
-
@Karl-Marx %100 katılıyorum günde 20 sefer bu sayfaya mal mal açıp bakma gereksizliğini bize yaşatacağınıza 1 ay sonra olsada bir tarih verin.
-
Bu hafta da yalan oldu!
-
@kalemiye hocam kesin gidecek misiniz? Yani giderseniz süper olur ben dün aradim hazineyi dedi biz de sınav şubesine ulaşamıyoruz siz aramaya devam edin belki bir cevap verirler ama maalesef ki vermediler:(
-
@mirzanyarr telefon durumu kimse ulasamiyor daha once soyledim talimat almis santral belli.
Vakit bulursam yolumun uzerinde yarim saat ugrayip en azindan bir bilgi almaya calisacagim. -
@kalemiye tamam hocam bekliyoruz o zaman Ins iyi haberlerini
-
açıklandı
-
Ekonometrisiz de oluyormuş, oldu.
-
İsmaile yine kapının yolu göründü
-
Arkadaşlar sonuç ve sıralamaya baktığımda benim için sınava girmedin yazıyor acaba sizde de oluyor mu
-
@keykubat bende de ayni durum var
-
Benim olmamış, mülakata katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Basarilar dostlar yolunuz acik olsun listeye girenler idealist arkadaslar eminim.
-
Allahin izniyle ikinci adım kaldı
Herkese hayirli olsun dostlar -
Olmadı bu sefer Ama can dostum listede.Olursa mülakat için önerileri alırım
-
Bende de sınava girmediniz yazıyor
-
@memothegreat Mülakata kalanların puanlarını çoğu kurum açıklamak istemez. O nedenle olabilir...
-
Hazine mülakatlarina daha önce girmedim ama bence bu kurum biraz ağır bir mülakat yapar yani her kişi en az yarim saat içerde ter döker kendi alaninda saglam bir sorguya tabi tutulur;)
Sadece mülakat dağılımına ve kurum statüsüne bakarak bu yorumu yapıyorum..
Varsa bilgisi olan bekleriz merak etmiyor değilim -
Arkadaşlar mülakatlarda sarkma var mı?Çarşamba günü bitiyodu sanırım.Bilgisi olan var mı?