TBMM Personel Alımı 2017
-
@duryy hee yani başvurabiliyoruz
-
@ertuğrulbey bende kamucuyum ve başvurdum dün geleceğini sanmıyorum ama.
-
@ertuğrulbey hocam koruma memuru da var.Başvuruda sadece birini mi seçebiliyiruz.
-
@ertuğrulbey 1 tane seçiyorsn diye biliyorum.
-
@duryy sağol hocam çok yardim ettin.
-
Koruma memurluğu için boy şartı falan var mi acaba . İlan çok yüzeysel olmuş keşke uygulama sınavı yapilacak kadrolarda sınavın içeriği hakkında detay verilseydi.
-
@ertuğrulbey rica ederim kardeşim
-
@duryy kardesim son iki soru soracam.Memurluğa başvurdum.Sence 83 e gelebilir mi? Bide memurluk sadece mülakat miydi yoksa uygulamada var miydi? Şimdiden teşekkür ettim.
-
@ertuğrulbey Sayı çok az. Net bir bilgim yok ama pek sanmıyorum açıkçası. Hayırlısı neyse o olsun.
İlan detaylarını baştan okusan daha iyi olacak hocam. -
@ertuğrulbey memurlukta uygulama sınavı yok.
-
Maaşları ne kadar acaba? Çok düşük olacağını sanmam ama bilgi alan var mı?
-
@antimülakat memurlar net de koruma memurluğu için 2.5 demişler ama normal memur maaşına dair bir şey göremedim
-
@aslan-reyiz 2.5 alan memur neredeyse kalmadı adalet bakanlığı haricinde. Bence doğru bir bilgi değil.
-
@aslan-reyiz sanmam hocam tbmm'de aşçı 4-5 bin civarı alıyor diye biliyorum. Ek ödenek personeline kesinlikle vardır. Mevzuata iyi bakmak lazım
-
Valla inş değildir düz memur 2.7 alıyor zaten
-
hocam peki lisans önlisans herkes başvuru yapacak.aynı puandaki lisans ve önlisanstan öncelikli olan kim ya da önlisansta daha yüksek alan lisansa göre öncelikli mi olacak
-
koruma memurluğuyla ilgili detaylar nelerdir var mı bilgisi olan?
-
sonuçlar ne zaman açıklanacak arkadşlar bilgisi olan var mı ?
-
@suayipgzc, içinde söyledi: TBMM Personel Alımı 2017
merak ediyorum kaçla kapatacak
-
@suayipgzc, içinde söyledi: TBMM Personel Alımı 2017
2017 Yılı TBMM Personel Alımı Sınav Başvurularının değerlendirme çalışması devam etmektedir.
Sözlü veya uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi www.tbmm.gov.tr adresinde ilan edilecektir.