TBMM Personel Alımı 2017
-
@aslan-reyiz 90 üzeri kapatır bence kardeşim
-
Yüksek bekliyorum ama bunca atamadan sonra 88 üstü de bir umut bekleyebilir.
-
puanım yeteceğinden değilde merak işte yok mu duyum filan ne zaman açıklanır bu
-
Listeler açıklanmış arkadaşlar hayırlı olsun herkese...
-
@piraye Link atar mısınız göremedim de.
-
@duryy, içinde söyledi: TBMM Personel Alımı 2017
@piraye Link atar mısınız göremedim de.
buldum tamamdır.
https://www.tbmm.gov.tr/duyurular/2017/basari_listesi_15102017.pdf
-
Ziyaretçi yönlendirme memuru 82 küsüre kadar düşmüş şaşırdım.
-
doğan tunca arık her yerde 1. sıradasın. yerleş artık bir yere de önümüz açılsın
-
İlkokul mezunu vekillere 95 kpss puanli şoförler hayirli olsun . Ülkemizin aci gerçeği
-
@antimülakat yeni başlayan memur 2600-2800 arasında alıyomuş
-
@vegas çok az hocam. Kesin ek bir ödenek vardır. Döner sermaye vs.
-
Listeler açıklanmış arkadaşlar mülakata kalabilen var mı?
-
@aliveli teknisyen alımı mülakatına kaldım ama bayan olduğum için şansım var mı ve torpil yoksa hiç gitmemelimiyim acaba ? Belki bi fikriniz vardır
-
@gülcan bence gidin gitmezseniz olma ihtimali hiç yok.
-
@eeengineer55 öğrenim belgesi onayı demişler , noter tasdikli mi ? belgeleri yolluycam ama gidip gitmeyeceğime henüz karar vermedim. İşyerimden izin alıp gidiyorum geçen ay istanbula gittim ben sorulan tek soruya cevap veremedim başka bi kız iki soruyuda bilmiş o 55 ben 56 puan almışım mülakattan.
-
@gülcan yine de gidin başvurmuşsunuz sonuçta kontenjan işgal durumu söz konusu, hem de şansınızı deneyin.
-
@gülcan ben üniversiteden mezun olurken mezuniyet belgesinin onaylı örneğini fazlaca almıştım lazım olur diye. Elinizde yoksa herhalde notere onaylatmak gerekir ama kesin bilgim yok. Ben giremiyorum mülakata bu arada. Birde benimde elendiğim mülakatlar oldu sürecin nasıl ilerlediğini az çok biliyorum. Ama denemeye değer yinede gidin girin.
-
@eeengineer55 teşekkürler