TBMM Personel Alımı 2017
-
TBMM alt yazıcı, arşivci, kameraman, koruma memuru, Ziyaretçi Kabul memuru, şoför gibi onlarca kadroya yüzlerce kişilik alım yapıyor detaylar https://www.tercihiniyap.net/haber/tbmm-personel-aliyor
-
@aliveli tbmm memur alımı yapmayalı yıllar olmuştu, tbmm çalışanları işinden oldukça memnun puanı tutan arkadaşlar mutlaka başvurmalı .
-
İlana göre 2017 p3 puanıyla memur kadrolarına başvuru yapabiliyoruz değil mi?
-
@mülkiyeli45 2017 kpss puanı ile başvurabiliyoruz, benzeri bir uygulamayı merkez bankası'da yapmıştı.
-
@burcuburcu çok sevindim teşekkür ederim
-
@siyahbeyaz şartlarınız tutuyor mu?
-
Listeyi duzgun goremiyorum yardimci olabilecek biri ?
-
@ebruuu direk tbmmnin kendi sitesinde duyurular bölümünden bakın
-
10 ve 11. Maddelerdeki pozisyonlara normal iibf mezunu olarak başvuru yapabiliyor muyuz şimdi.
-
Memur kadrosuna lisanstan almamalari kotu oldu
-
@ebruuu en az diyor lisanstan alım olur
-
Lisans tekniker kadroları hariç başvurabiliyor.
-
Memur kadrosu kaç ile kapatır bir fikri olan var mı ?
-
@mülkiyeli45 yüksek kapatır talep olur tbmm memur kadrosuna.
-
@aliveli hocam şimdi gördüm inceleme fırsatım olmadı kadro karşılığında ki şartları tlf dan girdiğim için göremedim ama ilan metnini bulmaya çalışıyorum
-
@aliveli 15 kişilik memur kadrosuna sanırım tek başvuru şansımız var İİBF olarak şansımızı deneyeceğiz bakalım
-
@aliveli 90nın altını görmez diyosunuz yani
-
@siyahbeyaz, içinde söyledi: TBMM Personel Alımı 2017
@aliveli 15 kişilik memur kadrosuna sanırım tek başvuru şansımız var İİBF olarak şansımızı deneyeceğiz bakalım
En az iki yıllık eğitim veren meslek yüksekokullarından veya fakültelerin önlisans programlarından mezun olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.LİSANS BUNA BAŞVURABİLİYOR DEĞİL Mİ HOCAM? P3 İstemiş sonuçta -
@mülkiyeli45 90 altına düşmez bence
-
koruma memurluğuna iibfliler basvurabiliyor mu