gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
Geçmiş yıllarda memur puanları kaçla kapatmıştı? 83- 84 lere düşer mi? PTT alımı da iptal oldu. Bu işlerden anlayan mantıklı bi arkadaş durum analizi yapabilir mi?
-
@leviathan maaşınız nasil hocam toplam ayda ne kadar elinize geçiyor.
-
Gümrük memurluğu zorlu olduğu kadar da keyiflidir arkadaşlar. Fırsatı olan denemekten kaçınmasın.
-
@ertuğrulbey hocam bizde ek 5000 var maaş 4.100 civarı ek 5000 yoksa 3.600 civarı olur. Bazı yerlerde yolluk var 6 bini buluyor hocam. Bursa Balıkesir İskenderun gibi yerler
-
Kaçla kapatir olayına gelince ben önceki alımları eşdeğer ya da 1 puan filan üstü bekliyorum. Çünkü o zaman 760 kişilik alimdi ve bir tanesi seçilebiliyordu. Ama yine de memur 83 muhafaza da 80 in üstüne cikmaz. Kendi görüşüm bu
-
Mülakat konuları gk ve gy yazıyor ama alandan sorularda sorulmuş neden ki o..
-
@leviathan Şu anda da bir tanesi secilmiyor mu
-
@ertuğrulbey
Tehlikeyi bilmiyorum da bayanların zorlandığını duydum o yüzden ben düşünmüyorum -
@isltme_isltme İnşallah hocam.
-
Dostlar, muhafaza memurluğunda kadınlar nöbete kalmıyor diye bir şey yok. Havaalanlarinda 12-24 veya 24-48 gibi çalışma durumları oluyor. Yurtdışından gelen yolcuların getirdikleri çanta, valiz, bavul vb. gibi taşıyıcılar içerisinde getirdikleri eşyaların yolcu beraberi muafiyet kapsamındaki bir eşya mı yoksa değil mi? Buna bakılıyor ve şüphelenilen yolcuların taşıyıcıları xray cihazına atılıyor. Yurtdışı uçağı kaçta gelirse gelsin bu görev yerine getiriliyor.
-
Örneğin, Ankarada kadınlar bazı yerlerde 09:00-18:00 çalışırken, bazı yerlerde nöbet usulü çalışıyor. Aynı şekilde diğer illerde de bu şekilde. Kısaca çalıştığınız yer, pozisyon ve özel kişisel durumunuza göre belli olan bir şey bu durum.
-
@antimülakat
Hocam gümrük memuru olarak atanınca ogretmenlige atanmak için bekleme süreleri nasıl direk atama olunca gecilebiliniyor mu yoksa istifa vs.lazim mı ? -
Arkadaşlar, gümrük için maaştan önce çalışma saatlerini öğrenmeniz gerekiyor. Sınır kapıları 24 saat açık olduğu için nöbetli çalışma sistemi var. 12/12 dahi çalışan kapılar mevcut. Nöbetler kız erkek farketmiyor. Tır peronuna dahi kız memur yazılabiliyor bilginiz olsun.
Sınır kapılarındaki görevler açısından söyleyecek olursam;
Memurlar daha çok evrak işi; küçük araç, otobüs, tır giriş çıkış işlemleri
Muhafaza kolluk kuvveti; mazot ölçümü, otobüs ve otomobil arama, hudut kontrol işlemi yapar -
@rlg geçilir diye düşünüyorum hocam. Özlük hakkı bağlamında geçmek için müsaade edileceğini düşünüyorum.
-
Gümrük başvuruları başladı ama sitede iş talep formunu bulan var mı?
-
yok bulamıyorum bende.nereye konduysa?sitenin içinde aratma yaptım yine çıkmadı.bulan varsa bir zahmet link atsın.
-
Pek hareket yok burada, GTB'yi düşünenler ses verin
-
@antimülakat hocam 85 puanım var raportörlük kesin gelir mi? Sizce bu puanla memurluğa mı raportörlüğe mi başvurmak iyi olur? Teşekkürler
-
@kullanıcıadi hocam meslekler arası fark var. Kesin gelir mi? Sorusuna net cevap vermek hiç kolay değil biliyorsun. Ben en azından bu sorumluluğu alamam, almam. Birinde çakılı kadro, diğerinde yüksek gelir. Bunun tercihini sen yapmalısın.
-
@antimülakat hocam ben de 79,8 ile başvurmayı düşünüyorum ancak rotasyon olayı biraz sıkıntılı geliyor.memurluğun da gelme ihtimali az.kararsız kaldım açıkçası.