2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@izmitli41 aynen ben de basvuracagim, hatta yeni gelecek olan guy sinavina da, sgkya da başvuracağım. mhuy kesin gelir ona da basvurup sinava bile gitmeyecegim.
onceden millet niye basvurup gitmiyor, hakka giriyorlar diyordum ama cidden insanin canini sikiyorlar. cok sukur ki 2017de iyi puanlar aldim, listeye giremeyislerini zevkle takip edecegim..
-
@mmrtz Yok kardeşim korkudan değil yani milletin bu denli bazı şeyleri Manipüle etmeye çalışması çekememezliği insanın canını sıkıyor O kadar yoksa ben bir şey olacağıni gram düşünmüyorum
-
@2016mağduru aynen öyle.
-
Korku yok! Sinir bozulması var ne çirkin ithamlar ne çirkin söylemler.. Eğer dava açılacaksa eğer hak aranacaksa biz onlardan daha beter örgütlenip daha iyi hak ararız merak etmesinler! Birde İibf neden birlik olamıyor diye yakınırlar işte bu yüzden , bu atmaca gibi insanlar yüzünden. Kimsenin birbirne ne saygısı ne sevgisi kalmış yazık!
-
@yyy bunlara anladiklari dilden cevap vermek gerekli.
goruyoruz ki insanlar incelikten ne yazik ki anlamiyor. biz madem atandık sgkya falan basvurmayalim, diger arkadaslarin sansi olsun diye düşünür iken amac kendi haklarini aramaktan cikti baska yerlere gitti.
ince düşünürsen boyle tepene cikarlar iste diyerekten gelecek olan tum ilanlara atanan guylarin basvurmasini temenni ediyorum. bunlarin anlayacagi dil budur. mumkunse bunu o malum facebook grubunda paylasin. benim gibi insani bile bu asamaya getirdiler ya, pes vallahi...
-
@2016mağduru @yyy arkadaslar bosverin boyle seyler bize yakismaz allah 'a havale edelim biz. Biz zaten nasibimizi aldik olan oldu bu saatten sonra bana da cok gercekci gelmiyor bir iptal ve ya ydk olabilecegi. Ama bu soylemler bizi onlardan farkli yapmiyor biz sakinligimizi koruyalim hakliyken haksiz duruma dusmeyelim . herhangi kotu bir durum da biz zaten gereken cevabi yine yargi yoluyla veririz ama tabi ki gerek kalacagini dusunmuyorum .
-
Aklıma gelmişken iki hususu daha dile getireyim içimde kalmasın
1.si mülakattan önce herkesin dilinde olan " bu aşamaya gelen herkes haketmiştir zaten mülakatta bilgi ölçülmüyor" söylemi sonuçlar açıklandıktan sonra tersine evrildi herkes kendinin başkalarından daha fazla hakettiğini düşünüyor ne hikmetse
2.husus ise mülakatı geçemeyen yüksek puanlı arkadaşlar elbette yeni gelen ilanların büyük bir kısmına başvurabilecekler peki ya bu mülakatı geçip de 2017 kpss puanı çok düşük olan kesim ne yapacak ?Neyse kovalasınlar yd/iptal davası felan bakalım neler olacak
-
DUYURU
arkadaşlar guyu kazanıp da Kasım veya Aralık tarihlerinde askere gidecek olan arkadaşlar kazandığı ilin listesininin çıktısını alıp askerlik şubesine gittikleri zaman sağlık raporu almalarına gerek kalmaksızın Şubat celp dönemine ertelettirebiliyorlar. -
@frie-list Emegine saglik dostum. Guzel bilgi.
-
@paretowilfredo tşk ederim hocam.
-
@frie-list Müsadenle twitter'dan da yayimliyorum bu bilgiyi. Cok merak edilen bir konu daha cok kisiye ulassin dostum.
-
@paretowilfredo yayınlayabilirsinşz hocam.. benim gittiğim aslerlik şubesinde bana denilenler böyleydi.. umarım tüm şubelerde geçerlidir
-
@frie-list Askeriyedr genellikle standart dışı uygulama çok nadirdir dostum. Her şey nizama tâbi olduğundan öyle umuyorum.
-
İnşallah hocam
-
@izmitli41 dostum amaclari zaten konusulmasi hic bisey olacagi yok hakkmiza sahip cikalim sadece. 1-2 kisiden referans muhabbti dinleyip kimse bizim emegimize camur atamaz.
-
@2016mağduru
Iptal cok fazla magduriyet dogurur boyle bisey olmasini istemem ki zaten olmaz diye dusunuyorum.
Fakat sizin bu soylemleriniz de savundugunuz seyle celisiyo.Magduriyet olmasin derken bi umut ilanlara basvurup siralamaya girmeye calisan insanlari magdur etceksiniz.Nerde kaldi herkes icin adalet anlayisi?
Ben mulakattan elendim fakat gelecek ilanlara basvurucam, ekmegimi aramaya devam edicem bi umutla.Puanim var cok sukur insallah cogu ilana basvurabilcem.Kendim icin degil sinirda puani olup da ilan bekleyen arkadaslarim icin yaziyorum bunu.
Sinirle kotu duygulara kapilip boyle seyler soylemeyelim Allah herkesin gonlune gore verir zaten.
Allah hayirli gorevler versin.Hepinize sevgiler dostlar. Selametle.. -
@1903bjk iptal gibi bseyin olacagi yok zaten. insanlarn emeklerine saygi gostermessen insanlarin tavri boyle olur. iptal itiraz haktir ama kimsenin emegine elini surmeyeceksn .
-
@mmrtz
burdaki arkadaslarin cogu dusuncelerimi bilir zaten.Yazdigimi tekrar okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anliycagnizi dusunuyorum. -
@1903bjk o anlık bir tepkidir arkadaşlarınki, sakin düşündüklerinde böyle birş tutum sergilicek arkadaş yok içimizde diye düşünüyorum. Zaten tansiyon yükseldinde yazılan şeyler.
-
@1903bjk dostum bende bu gergin ortamda bu tepkinin normal oldugunu soyluyorum