2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@abba10 hocam kamuda mı çalısıyorsunuz ona göre açıklama yapayım
-
@sbn98 Kamu bankası dostum aynen.
-
@abba10 hocam sanırım devlet memuru geçmediğiniz için istifa edeceksiniz belgeleri veriyorsunuz atama yapılıyor sonrasında tebligat gönderiyorlar size . atandıgınız il ile iletişimde olun yine iş kanuna tabi çalıştığı için ihbar süresini varmıdır ona da bakmak lazım
-
@1453 yani evrak teslimi sonrası herhangi bir yerde çalışamıyoruz doğru mu anladim
-
Merhabalar kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim kitap ihtiyacım var eksiğim çok fazla kitap konusunda kitap verecek arkadaşım olursa çok sevinirim
-
@şimbilli tebliğat yapıldığında işten çıkmış olmanız gerekiyor. Çünkü işe başlamış oluyorsunuz. Evrak teslimi değil. Evrak teslimi yapıldığında daha güvenlik soruşturması aşaması var. Bahsettiğim son aşama vergi dairesinde tebliğat aldığınızda çalışmıyor olmanız lazım. Ben zaten muhasebeciyim gitmeden sigorta çıkışımı yapar giderim
-
@nzm belge teslimi ne zaman yapacaz askerde ısek geldıkten sonra mı
-
@msaka Ben de 85 doğumluyum Anadolu liseli mezunuyum ki zaten bizim dönemimizde 5. sınıftan sonra hazırlık okunuyordu. Diplomada ''Anadolu Lisesi diploması'' yazar yani hazırlık okuduğumuz zaten belli
-
@msaka Ama senin asıl sorun ortaokul diploması sizde varmıysa, o bende de yok:) Bence kimsede yok zaten
-
@niloya tabi hocam yakın bakmanız daha avantaj, ikamet ettiğiniz yaka ile çalışacağınız yakanın aynı olmasına bakın;çünkü, İstanbul'un en kötü yanı trafik belası gerçekten. Ümraniye,Üsküdar mevkilerinde de güzel ve uygun evler var oralara da bakabilirsiniz
-
Merhaba oncelikle hepimize hayirli olsun,
Ben guvenlik sorusturmalarinin mulakattan once yapildigini duymustum, kazananlar aciklandiktan sonra mi yapiliyor? -
Merhaba. Öncelikle herkes için hayırlı olsun. Umarım bundan sonra meslek hayatımızda da hep güzelle karşılaşırız. Ben anadolu yakasında ikamet ediyorum. Hangi semti tercih etmek konusunda sizden fikir almak istiyorum. Mtv ile ömrünüz geçer demişsiniz Bu konuda bizi aydınlatırsanız seviniriz. Teşekkür ederim
-
Guyu kazanıpta kamu bankasında çalışan varsa bana ulaşabilir mi
-
@sağlıksızyaşam ben de anadolu lisesi mezunuyum arkadaslar . Diplomam da belirtiyor. hazirlik + 3 yil yaziyor kurumun istedigi bu sekilde sanirim .
-
@şimbilli bende çalışıyorum ve bayağı tecrübesizim, evrakları teslim ettikten sonra ne zamana kadar çalışabilirim bende bu sorunun cevabını merak ediyorum
-
istanbulu kazanıp da başka mülakat bekleyen ve beklediği olursa guy dan feragat edecek var mıdır? Yedekler için umut olsun
-
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi evrak tesliminden sonra ne zaman çalışıyorsak işimizden istifa etmeliyiz ?
-
@mehlikasultan kardesim gaziantepmi sende
-
@mmrtz Hayır Erzurum benim
-
@nrzmrh Bir öğretmen tanıdığım var, onda da böyle bir durum olmuş mezun olduğu okula gidip istemiş, 2 hafta sonra arşivden bulup nüshasını vermişler. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ben yine de gidip isticem okuldan