2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Kahramanmaraş watsap face vs grup var mı ?
-
msn var mı arkadaşlar
-
Gibin numarasi varmi ya bi arayayim şarteller atti iyice bende
-
@darkpassenger arasanda ayni cevabi veriyolar biz gonderecez siz kazandiginiz ilin vergi dairesi ile irtabatta olacaksiniz diye keske telesekreter koysalardi
-
@dikotomi gib internet sitesinden insan kaynaklari bolumunu ariyosunuz
-
Istanbul icin evraklar aciklandi arkadaslar hayirli olsuuun
-
Bütün iller için aynı olacağından şimdiden hazır edip istendiğinde hemen teslim etmek süreci biraz olsun hızlandıracaktır.
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması formu bilgisayarda doldurulmak zorundamı?
-
Hayırlı olsun İstanbullular darısı Ankara ve diğer tüm illerin başına
-
Merak ettiğim bir konu var. İstanbul için 1 Aralık a kadar süre verilmiş. Ne kadar çabuk götürürsek güvenlik soruşturması için süreç başlar mı yoksa 1 Aralık a kdr beklenilip mi süreç başlar ?
-
@GuyDeMauppasant hocam bu güvenlik soruşturması belgesine yapıştırılacak fotoğraf istenen dört fotoğraf tan ayrı demi
-
-
Hayırlı olsun İstanbul bekleyenler için darısı başımıza
-
arkadaşlar ben kimliğimi değiştirdim ve eski kimliğim yok. kurumda kimlik değiştirildiyse eski ve yeni ikisini birden istemiş . ne yapabilirim bu konuda
-
@guycucekocu ayni durum bende de var. Aslinda ankara kazandim ben fakat muhtemelen ayni seyi bizim icin de isteyeceklerdir. Ben eski kimligimi zaten kaybettigim icin yeni kimlik basvurusu yapmisti. Eski kimligin bir fotokopisi bile yok. Umarim sorun olmaz. Insan kaynaklarini arayip bilgi almak gerekir bu konuda.
-
@mcreseko hocam benim kayıp değildi. ben bizzat kendim yok ettim. bende bir umut aradım fotokopi ama yokmuş. ah bu ben :((
-
Evraklari erken götürmenin avantajı var mı acaba ya da 1 aralığı bekleyip tüm evraklar tamamlanınca mi başlatıyorlar güvenlik soruşturmasını bilen var mi
-
Bir kaç sorum var arkadaşlar;
- ölen aile bireyinin adres kısmını boş mu bırakalım?
- mal bildirimi formuna sadece kendimize ait değerleri mi yazacağız yoksa miras bağı olan aile bireylerini de mi yazacağız(anne, baba, kardeşlerin mal varlıkları) ?
-
@gokhangermen hocam form doldurulurken diikat edillecek hususlar diye bi belge yayınlamışlar ilk sorunuzun cevabı orda sanırım. vefat yazılacak adres kısmına diyordu.
-
arkadaşlar aynı soruyu bayağı bir kişi de sordu ama benim hala kafam karışık liseyi 4 sene okudum ben lise diplomamı götürmem lazım di mi şimdi