2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Forum okumayan bengidönüşlerimiz
Kabul edilmiyormuş yeni okudum -
@bengidönüş edevleti kabul etmiyorlar, adliyeden alınması gerekiyor hocam.
-
@bengidönüş adliyeden alinacak 5 dk lik iş
-
@bengidönüş adliyeden alman gerek
-
@alanyetersiz2 bugün teslim ettim. Güvenlik soruşturması formunda herkes büyük yazsın. Sağolsun orada bi pc verdiler düzelttim onu. Çabucak işe başlarız inşallah dostlar
-
arkadaşlar merhaba herkese bir sorum olacak personel başvuru formunun altında 10 tane madde var 10. madde sağlık yönünden bir engel olmadığına dair belge bunu da mı alacağız ? bir de askerlikten muaflık e devletten olsa oluyor mu yoksa şubeden mi almak gerekli?
-
@tugba87 saglikla ilgili belgeyi aile hekiminden alabilirsin. Askerlik subesinden de imzali muhurlu belge aliniyor
-
@büyüks guvenlik sorusturmasi formunda fotomuzu baya bi kucultmek gerekiyo kareye sigmasi icin siz kuculttunuz mu acaba
-
@tusaoo hangi vergi dairesinde calisacagimiz ne zaman belli oluyo peki bilginiz var mi
-
@tugba87 hocam personel başvuru formu ne bu sağlık vs çok kafamı karıştırıyor ben Mardin i kazandım onun ilanında sağlık raporu istememiş yine de alınacak mı anlamadım bir bilginiz var mı
-
@hulasamu hocam sağlıkla ilgili belgeyi aile hekiminden nasıl alıyoruz ne deniyor alınması için siz aldınız mı ? Bizden istememişler ama Mardin e bir daha gidemem garanti olsun istiyorum
-
@guycuk istemiyorlarsa gerek yok hocam alınmasına
-
evrakları verdiğimizde yanlış yazdığımız yerleri söylüyorlar mı?güvenlik soruşturması kağıdında kayıtlı olduğu nüfus idaresi yazan yere kimliğin arkasındaki kayıtlı olduğu diye başlayan yeri mi yazıyoruz?yine güvenlik soruşturması kağıdında askerlik hizmeti yazan yere tecilli yazdım doğru mudur arkadaşlar?
-
@guycuk istemiyorlarsa alma hacım evham yapma yani
-
@a1b1 evet üç sorunun cevabi da evet. Askerlikle ilgili belgenin altina tecilli yazdiktan sonra şubeden aldigin askerlik durum belgesini ekliyorsun orda zimbaliyorlar
-
@cekocu55 eski kimliktekini yazmamız yeterli, yeni kimliktekinin son kullanma tarihini on yıl geri alarak yazan da oldu.
Çünkü yeni kimlikte veriliş tarihi net değil. -
@mehmetesat boş yerleri büyük harfle doldrun. Tarihten tarihe kısmını silmeenize gerek yok, dursun. Tükenmez de mavi olursa daha iyi olur. Çünkü siyah tükenmez fotokopi gibi durabilir.
-
@mucbir33 yok
-
@bengidönüş adli sicil evrakı cumhuriyet savcıssının mührüyle olacak. Edevlet çıktısı olmuyor, kaymakamlıklardan alınan olmuyor. Yoksa bakırköy adliyeye gidip almak durumunda kalırsınız
-
@tugba87 askerlik bayanlar için sorulmuyor. Askerlik tecillise bi evrak ibrazı istenmiyor. Tecil tarihi beyan edilse yeterli. Terhis belgesi isteniyor. Muafiyeet isteniyor. Mal bildiriminde tapu varsa fotokopileri isteniyor