2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@heisenbergg benim beyaz gömlekli bir fotoğrafım vardı ancak bugün tekrardan çektirdim beyaz buluz ve siyah ceketli
-
@melis açıklamada 4,5×6 boyutunda fotoğraf diyor normal vesikalık,biyometrik değil yani
-
@yalovalı çok teşekkür ederim en iyisi soruşturmanın word halini flasha atıp gitmek garanti olur, ben daha arayamıyorum benim ilden ses seda yok @guycucekocu koş sorunun cevabını bulduk
-
@mrs-keynes rica ederim..ben bu perşembe teslim edicem,gelişmelerden haberdar ederim
-
@yalovalı arka plani renkli normal vesikalik o zaman?
-
Güvenlik formunda yeni kimlik için seri no li olduğu gibi yazıyoruz demi zaten seri ve no olarak ayrı belirtmemiş
-
e- devlette askerlik durum belgemde 21/03/2018 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor fakat kurumdan bugün temin ettiğim belgemde 30/06/2018 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
-
Arkadaşlar ayrıntılarda çok boğulmayın artık verin şu evrakları. Çok stres yapıyorsunuz ama değmiyor. İçiniz rahat edecekse diyeyim güvenlik soruşturma bilgilerinizi word dosyasını yani doldurup flash diske atın. Bir hata varsa orda düzeltirsiniz izin veriyorlar. İstanbul için diyorum.
-
@nrzmrh ben 10.11.2017 yazmıştım o gün çıkartıp teslim ettim zaten.
-
Arkadaslar acil cvp verebilir misiniz.sicil kaydını e devletten almak yeterli mi.biriniz cvp yazmış ancak özellikle sorarak mi bilgi edindiniz acaba.e devletten alıp evragini teslim eden var mı. İstanbul için soruyorum bu arada
-
@mrs-keynes çok şükür sonundaaa :))
@yalovalı arkadaşım çok sağol -
@meral87 hocam sitede ' cumhuriyet savcılığından alınan belgenin aslı ' denmiş. savcılıktan alınmalı çoğu kişi öyle yaptı bildiğim
-
@guycucekocu eski kimliği olmayanlarla ilgili hiçbir fikrim yok açıkçası ama çok saçma yani nüfus müdürlüğünden yenisi gelince imha et dediler ne olur ne olmaz dursun dedim
-
arkadaşlar belki yazıldı ama bu lisede hazırlık okuyanlardan neden diploma isteniyor? yani hazırlık okuyanlara belli bir artısı mı var bu durumun?
-
Ankara için Facebook’ta yarın belge teslim için duyuru yayınlanacağı ve ivedilikle birbirimize haber vermemiz gerektiği paylaşıldı evrak son teslim 01.12 deniliyor yine aynı yazıda, yarın kesinleşir bu duyum fakat kesin diye belirtmiş çalışan kişide bilginize arkadaşlar.. avdb.gov takipte olun. @nefiseok aman takipte ol Hocam seni unutmadım
-
Ankara için Facebook’ta yarın belge teslim için duyuru yayınlanacağı ve ivedilikle birbirimize haber vermemiz gerektiği paylaşıldı evrak son teslim 01.12 deniliyor yine aynı yazıda, yarın kesinleşir bu duyum fakat kesin diye belirtmiş çalışan kişide bilginize arkadaşlar.. avdb.gov takipte olun. @nefiseok aman takipte ol Hocam seni unutmadım @bengidönüş yoklayalım canım yarın ️
-
@gazili, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar belki yazıldı ama bu lisede hazırlık okuyanlardan neden diploma isteniyor? yani hazırlık okuyanlara belli bir artısı mı var bu durumun?
Benim bildiğim göreve başlarken 9 un 1 i yerine 9 un 2 sinden başlamaya yarıyor
-
Hem kimlik kartı hemde nüfus cüzdanı olanlar hangi bilgileri yazdı? seri numarası ile veriliş tarihini yeni kimlikteki bilgileri yazdım. Cilt ile aile sıra numarasını eski kimlikten yazdım doğru mu yaptım?
-
@meral87 evet bizzat sordum e devlet kabul değil. Hatta dün bir arkadaş adli sicili kaymakamlıktan almış o bile kabul edilmedi. Adliyeden alacaksınız.
-
️️ Ankara evrak teslim duyurusu yayınlandı.