2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@serdar-47 SGK olumlu olursa ben feraget edicem.
-
@alper50 Kardeşim sen hangi ilde yaşıyorsun, birde telefonla mı bilgi aldın askeriyeye giderek mi?
-
Tmmdir hocam cok sagolun inş olur sizin asil siralamanis kacti acaba bizde yedekler olarak liste olusturuyoruzde kendimizce
-
Tmmdir hocam cok sagolun inş olur sizin guy asil siralamanis kacti acaba bizde yedekler olarak liste olusturuyoruzde kendimizce
-
@hobbes, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
u konuda soyle bir ccevap aldim. Butun surec bitip atama yazimiz gelene kadar calisilabiliyormus.
ama atama yazımız geldiğinde bir işte çalışmıyor olmamız gerekmiyor mu ?
-
@met, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@hobbes, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
u konuda soyle bir ccevap aldim. Butun surec bitip atama yazimiz gelene kadar calisilabiliyormus.
ama atama yazımız geldiğinde bir işte çalışmıyor olmamız gerekmiyor mu ?
Ben istanbul vergi dairesi Başkanlığı ile görüştüm bizim açımızdan hiç bir sıkıntı yok ihbar tazminat vs durumları yoksa 1 gün önce bile istifa edilebilirmiş,şuan çalıştığınız yerin prosedür daha önem arz ediyor yani
-
@busrandac antalya var
-
@calfagri antalya whatsap grubu var
-
@serdar-47 25
-
@sağlıksızyaşam subeye gıttım askerliğim 2.celp cıktı Allahtan acelesı kalmadı sımdılık
-
İyide aralığa kadar atamamız yapılır mı
-
arkadaşlar istenilen belgelerde - Halen herhangi bir Kamu Kurum veya Kuruluşunda çalışıyor ise, çalıştığı kurum, statü, göreve başlama tarihi ve sosyal güvenlik sicil numarasını gösterir çalıştıkları kurumdan alacakları belge - maddesi devlet bankasında sözleşmeli olarak çalışanları kapsıyor mu ? Bilgisi olan var mı
-
@mucbir33 ben kazandım dostum merkez.. sen?
-
@birumut aynı durum bende de var hocam. Sgk olumlu olursa en geç ne zamana kadar feragat edebiliriz sgk dan. İl tercihlerinin de bitmesi bekleniyor mu.
-
@birumut guy dan feragat edebiliriz yazacaktım yanlış olmuş hocam
-
@utku hiçbir fikrim yok , aslında bı kaç sayfa öncesinde bir ileti paylaştım ama cevap veren olmadı
-
İstanbul servis güzergahlarını arıyorum lakin bulamıyorum
-
Iyi geceler arkadaslar Mardin gelir uzman yardimciligini kazananlar icin baslik actim orda bilgi paylasimi yaoabiliriz ve tum kazananlara hayirli olsun
-
Belgeler ne zaman açıklanır arkadaşlar?
-
@frie-list benim de merkez hocam