2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@met Başkanlık tarafından 657 e tabi olanlar için denildi bu evrak için siz devlet bankasıda olsa sözleşmeli olarak iş kanuna tabisiniz.(Bu tarz şeylerde Başkanlık insan kaynaklarını arayın çok yardımcı oluyorlar net bilgi adına)
-
@niloya ivdb servis guzergahlari diye yazin cikiyor hocam
-
-
@by123 tam buldum yazıcaktım:) sağolun hocam
-
@by123 bu servis güzergahlarına baktım da Avrupa 2 olarak ayırdıklari bölümde ornagein Bahçelievler kompleksi yazıyor. Konu ile ilgili çok bilgim yok örneğin Bahçelievleri bölge olarak kabul edip içerisinde bulunan vergi daireleri için oluşturulmuş servis güzergahını mi içeriyor? Çünkü Bahçelievler diye geçen birden fazla vergi daireleri var.
-
@birumut ben de onu anlayamadım
-
@birumut onu bilmiyorum atanmis arkadaslar daha iyi bilir ama esenler kompleksi var dikkat ettinizmi onceden gop ve kucukkoy kendi yerlerindeyken simdi tekstil kentte bir kompleks olusturup oraya tasinmislar netten baktim her katta bir vergi dairesi olmus o buyuk binada. Kompleksten kasti bu diye dusunuyorm. Bir yere tasimislar. Atanmis bir arkadas vardi o yardimci olacaktir bize tam olarak insallah@guydemapusant
-
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var.ankaradayım ve istanbula ikametgahımı aldırmak istiyorum.göreve çağırdıklarında aynı gün gitmemiz gerekiyormuş bu durum nasıl olacak?ayrıntılı bilgisi olan yazabilir mi
-
@by123 o Tekstilkent yeni oluşturulmuş anladığım kadarıyla. Evet bir yardım lazım bu konuda.
-
@issi-35 aynı ben
-
Arkadaşlar bugün yine facete grupta yürütmeyi durdurma kararı aldırcaz danıştayın örnek kararı var mülakat görüntü alınarak yapılmalıydı uyulmadı demişler böyle birşey mümkünmü
-
Arkadaşlar bu mülakat iptali ile alakalı bilen arkadaşlar açıklama yapabilirler mi? Gerçekten korkmaya başladım:(
-
Bence birşey çıkmaz ya.
-
Ama korkabiliriz biraz
-
bence bu kadar debelenen kisiler referansi olup da giremeyenler. Eger oyle bir sey olursa hakkimi zerre helal etmem. Onca mulakattan elendim, sukredip sabretmesini bildim. Ortaligi velveleye veren kisiler zaten bu kafayla zor bir yerlere gelirler. tamam elenince biz de sinirlendik biz de isyan ettik ancak bu bir kac saat ancak surdu. Bunlarin artik art niyetli olduklarini dusunuyorum. Ha onlar danistayda boyle bir karar alirsa, biz de anayasaya gideriz. Kazanilmis haklara saygi gostermeleri gerekir once.
-
Bizde elendikte en fazla bir kaç gün sonra toparladık tekrar sil baştan yaptık durdurulsa ne olcak anlamadımki sanki bizim yerimize geri onlarımı alcaklar
tekrar mülakat yapılsa umulan ne onu anlamadım -
Belgeler ne zaman açıklanır??
-
Bir hafta on gün diyolar
-
@gizem7 istedikleri kadar dava acsınlar biz bileğimizin hakkıyla kazandık ayrıca onların sundugu ornekte hakimlik içindi snra tekrar mülakat yapıldı ve yine eski liste kazandı sonuc olarak dava acan taraflar mimlendikleri ile kaldı yani mantıken bakınca herhangi bir bakanlık kendisine dava acan bir kişiyi zaten basta almıcaktır sonucta mülakatta takdir yetkisi vardır rahat olunuz hiçbirsey cıkmıcaktır ama suna katılırım malesefki sistemimiz yanlıs icabında 77 alan yerlesebilirken 81 alan ili tutturamayabiliyor hepimizin aşina olduğu yasadıgı seyler
-
@mertbulut geçmişte ne kadar iptal olunan mülakat varsa tekrarında da aynı kişiler kazandı yani sonuc olarak sadece sürec uzuyor gecmişte vmy için yapıldı dava acanların hıcbırı mulakatta gecemedi biride en yakın arkadasım