2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? Yıllardır süren prosedürler var, gib kendi personelini kendi seçiyor, komisyonun takdir yetkisi var, mülakatım iyi geçtiy"MİŞ" çünkü komisyon çok iyi, herkese iyi davranıyorlar arkadaşım. Bu hazımsızlık nedir anlamadım, elenen arkadaşlara dua ediyordum düne kadar. Bu yaptıkları süreci uzatmaktan başka işe yaramayacak ve ben bundan sonra her önüme gelen sınava başvuracağım!
-
Sanki ilk defa bu yıl bu sınavda referans olayı işlemiş gibi insanların kuyruguna basılmış kedi gibi dolaşmalarına anlam veremiyorum. Bi de bu arkadasların çoğu referansı olup da güçsüz kalan arkadaslar. Kimse kusura bakmasın bu sürec yıllardır vmy guy sgk mhuy muy duy hepsinde aynı işledi. O zaman 2003 yılından itibaren iptal etsinler alımları. Bu nasıl mantık ya ? Tamam anlıyorum acıları fazla ama bırda ben de dahil defalarca elenip yerlesen insanlar var. Belli bi emek verilmiş sınav gecilmiş. Hani bu aşamaya gelen herkes sizin için guydu ? Hani hertürlü sonuca alıştırmıştınız kendinizi ? İlk basta belliydi yarınızın eleneceği. Bu yapılanla sadece süreci uzatırsınız belki de yıllarca ilan gelmez. İdari yargıda davaların yıllar aldığından haberiniz yok galiba. Bundan sonraki sınavlarda denilen şeklin uygulanması taraftarıyım. 2000 kişinin hevesini kursagında bırakmak akıl işi değil
-
@paretowilfredo kesinlikle hocam size katılıyorum bu mülakat sürecinin mağduriyet olmadan atlatılması ve ileriye yönelik bu tarz hamlelerin yapılması gerekiyor.
-
@nrzmrh Ben de son olarak şunu söyleyeyim dostum, neden bu mülakatta patladı bu öfke? sorusunun yanıtını ararsak aslında daha sağlıklı yaklaşabiliriz sürece.
1-) 2 senedir çok kısırlaşan alımlar ve uzayan işsizlik.
2-) Sınav ve mülakat açıklanma sürelerinin uzaması ve bu bekleyişlerin sonunda ekseri adayın işsizliğe geri dönmesi.
3-) Özellikle 2016 KPSS ile tek yıla inen KPSS geçerliliği ve o yıl için mağdur olan adayların çokluğu.
4-) Özellikle 8.promosyon mülakat süreci ile iyice açığa çıkan alenileşen referans süreçleri ve senelerdir birikmiş bir tepkinin kümülatif olarak yansıması.Eklenebilecek maddeler var ancak bunlar temel etkenler diyebiliriz dostum. Aslında bu mülakat sadece bir birikimin neticesinde böyle bir hareketi doğurdu diye düşünüyorum. Yoksa senelerdir konuşulan herkesçe de malum olan şeylerden bahsediyoruz. Bu noktadan değerlendirmek daha sağlıklı bir analiz imkanı sunacaktır hepimize.
Estağfurullah dostum kırılmadım sizleri de diğer adayları da anlamaya çalışıyorum. Eşit mesafedeyim ve hepimizin çıkarına olacak şeylerin mücadelesini veriyorum senelerdir. Emin olun birebir görüşmelerimde devlet büyüğü kimi bulursam bu sorunları aktarıyorum her defa. Belki birisinin içinden gelir de bir hamle bir düzenleme yapar diye Değilse bile haberdar olsunlar diye adayların sorunlarından.Bakalım.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostum. -
Eğer bir kilif uydurulmak.istenirse kamera olsa da uydurulur nitekim.baska mulakatlarda isim.vermicem kamera olmasina ragmen yapilan haksizligi biliyoruz duyduk. Kilif uydurulmak.istenirse uydurulur. Benim tek kizdigim sey sen nasil o kadar yere soyledim referansim.vardi olmadi diyip dava acacagim diyebiluyosun ya sen neye gore hakettin. 3 soru sormuslar bilmismis referansida varmis olmamis dava acicakmis 12 soru sorulup referansi olmayanlarin gunahi ne.
-
@mrs-keynes o sen hala orda oldugumuzu bu dusunuyosun biz onumuze bakali cok oldu zaten iibfli boyle davranmali onune bakmali olurda iptal edilirse adaletin tecellli edilisiniz buyuk bir zevkle izler yine onumuze bakariz
-
@guydemapusant ağzınıza sağlık hocam
-
@by123 dostum bi link atsana
-
@zenginmemur bu nasıl bi konuşma tarzı ya resmen kin akıyor. Bu kafayla zor dostum işin
-
@zenginmemur arkadasim bu surecin boyle oldugunu bilmiyor muydun? Bu mulakata siralamaya gore 77alanda girer 90alanda girer. Komisyonun bu noktada takdir yetkisi var. en bastan beri bunu biliyoruz. Ayrica sadece sorulara verilen dogru cevaplar dikkate alinmiyor liyakati, temsil kabiliyeti diksiyon kendini ifade edebilme herseye bakiliyor. Eger sadece yuksek puanlilar alinacak olsaydi en yuksekten dusuge dogru siralama yapilirdi. Bu sinavlara girdigine gore bunlari bilmen gerekir
-
@zenginmemur o insanlarin dava acacagiz ama referansim vardi olmadi yoktu demiyecegim diyen insanlarin yazilari kayit altimizda merak etmeyin acsinlar bakalim bizde onlari delil sundugumuzda napacaklar acaba. Benim gecmiste arkadasima yuzde 90 olacak listedesi. Dedkklerinde fakat aciklandi listede yok herkes soktaydi o gunden beri zaen referans inanmayin dedik. Bu insalar Allah ol derse olur deyip uc gun sonra nasil boyle kustah oluyolar anlamis degilim.
-
@guydemapusant niye zor olsun adaletin tecelli etmesini istmek ne zmanda beri kin oldu nefret oldu ha pardon senin isin var sen anlamsiin bu duygulari sen git bilgi ver kazananlara bi sure burasi boyle olabilir doatum
-
@zenginmemur Yanlış başlıkta geziyorsun zenginmemur, hadi başka kapıya sana buradan ekmek çıkmaz
-
@paretowilfredo yine satastilar bak goruyisun iste
-
@zenginmemur kardeşim sen nie burdasın onu anlamadım ben, birebir tartışmay girip gerginlik yaratman niye???
-
@zenginmemur ilk defa mi elendin arkadaşım ? Niye bu hırs? Ben ne kurumlardan elendim. Liste de en başlarda yer alırken en son da ki adamın girdiğini gördüm. Küçümsemek değil elbet lakin üst düzey kurumlarda yaşadım bunu.Bizde dava edelim o zaman hakkımızla kazandık diye. KPSS 90 kurum 91 mülakat çok iyi. Hadi bakalım ne diyeceksin? Burada insanlara saldırarak yanlış yapıyorsun.
-
@zenginmemur sen ne acayip bir adamsın, şu forumda çözemediğim tek kişisin. Buraya yazma birader git o facebook grubuna yaz bu dediklerini hadi selametle...
-
Dostlar üslubumuza dikkat edelim kendimize yakistigi sekilde davranalim. Kimse gununden o kadar emin davranmamali ve oldum dememeli.
Tartisma yapilacaksa da ozelde sursun. Karsilikli atisilan mesajlari kaldiracagiz bilginiz olsun.
-
@birumut tabikide hakkimizla kazandik yaa 12 13 soru soruldu ve hic birine bilmiyorum demedim. Kusuratlaa kacirdim ben gittim basvurdum bimere degismeli dedim niye kimse yanimda degildi o zaman bu adamlar puanlari 80 ustuydu herkese yetiyodu dimi ses cikarmadilar. Yok boyle bencillik ya ben normalde sakin bir insanim ama bu insanlar benj delirtti artik.
-
@zenginmemur dostum senin de burada tartisma cikarman dogru degil. Ilgili baslikta forunu surdurnen daha saglikli. Rica ediyorum surdurme lutfen