2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@by123 3 yıldan erken gitme şansımız varmı?
-
Resmi tabip raporu hakkında bilgi alan oldu mu
-
@sınavstilisti eğer verirse aile hekimi geçerliymiş . Görevini devamlı yapmaya engel bi durumu bla bla ibaresi yer almalıymış kesin
-
Askerliğini yapmış olan arkadaslar bizim şubeyle bi işimiz var mıdır ?
-
@cag317 kardeş bunu güvenlik soruşturması formu için mi sordun? eğer öyle ise orda tecili sormuyor ki başlama ve terhis tarihini soruyor.
-
Arkadaşlar adli sicili il vergi dairesi adına mı alıyoruz ilçe falan değil değil mi? Bir de güvenlik soruşturması formu tek sayfaya sığmıyor arkalı önlü tek sayfa yapsak olur mu? Teşekkürler şimdiden
-
@jurgen oluyor benim de diploma ünide liseden hazırlık okuduğuma dair belge verdim yeterli dediler. Bugün teslim ettim evrakları
-
@sosyolog hocam kimliğiniz çipli mi ?
-
@sosyolog hocam merhaba bir kaç sorum olcaktı güv.sorusturması formunda öğrenim durumuna ve tarihe ne yazdınız ?Guv.sorusturması formunda kayıtlı oldugu nufus idaresi bolumune kımlıgın arkasındakı ıl ılce yı mı yazdınız ?
Son olarak hocam mal bilidirim formundaki sicil no ya ne yazılcak ?
Tesekkurler. -
@martini evet hocam o zaman oraya bir şey yazmıyoruz di mi
-
herkese merhaba! evrak isteyen illeri toplu şekilde merak edenler için paylaşıyorum; Bursa, Düzce, İstanbul, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Mardin, Sakarya, Şanlıurfa, Van. Toplamda 32 ilden şuana kadar 10 tanesi evrak istedi.
-
Gaziantep evrak listesini yayınladı
-
@mülkiye1859 nerede hocam gaziantep vergi dairesi sitesinde göremedim
-
@mülkiye1859 tamam hocam yayınlamış
-
bi antalya yapmadi ha
-
@cag317 ben tecilli yazdım. google'dan aratınca gümrük bakanlığı açıklmasına denk geldim onlar oraya tecilli yazın diye belirtmişler.
-
Arkadaslar askerlik kagidimda 31.03.2018 tarihine kadar askerlik ile iliskisi yoktur yaziyor erteleme bitim tarihide 19.01.2018 guvenlik formunda hangi tarihi yazmaliyim
-
Arkadaşlar savcılıktan adli sicil kaydı aldım, sicil kaydında: -verileceği kurum, -tckimlikno, - doğum yeri ve nüfus k.y maddeleri boş bunları alırken orada belirtmemiz mi gerekiyordu ben direk belgeyi alıp çıktım. Evrakları teslim eden arkadaşlar fikir beyan ederse sevinirim ki ona göre bu yazdıklarım gerekiyorsa tekrar çıkartmaya gideyim
-
@sofuoglu ben henüz teslim etmedim evrakları fakat benimkisinde tc no kısmı hazıyor verileceği kuruma resmi kurum yazdılar.sizin söylediğiniz diğer yerler de boş
-
@yalovalı hocam verileceği kurumamı yoksa konu yazan yerde mş resmi kurum yazıyor siz de. Ben de konu kısmında resmi kurum yazıyor bir altında da verileceği kurum var orası boş.Olmadı bu hafta içi tekrar gideyim yenileyeyim hoşuma gitmedi bu durum