2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Çok uzatmıyorlar, soruşturma sonucu geldikten 3-4 gün içinde atamayı yapıyolarmış. Bu yüzden insan kaynaklarıyla bağlantı halinde olmak gerekiyor bitince hemen öğrenmek lazım ki en azından 1hafta süre kalsın
-
@msş 15 gün mühlet veriliyor arkadaşlar farklı şehirde olanlara.
-
@guyguyankk ben de ankarada ikamet ediyorum ve bilgisi olan kimseyi duymadım Beklemedeyiz. Soruşturma hakkinda bilgisi olanlar paylaşsa çok memnun oluruz.
-
@cekirdek peki ilçe merkezine 100 km uzak olan ilçesi şehir içi mi olur yoksa şehir dışı sayılır mı? Bilgin var mı?
-
@cekirdek 15 gün mühlet olayı tayin durumunda oluyor onu herkes yanlış biliyor maalesef. İstanbul istisna olabilir onu bilemem
-
@mrs-keynes ben tayinde de ilk atamada da 15 gün diye biliyorum.
-
@mcreseko sorunuzun detayını anlamış olduğumdan emin olamamakla beraber , ikametgâhınızın bulunduğu il/ilçe atandığınız il/ilçeden farklı ise 15 gün gecerlidir yine.
-
Arkadaşlar sorulmuştur ama safyaları tek tek okumayayım, ben ilçeyi kazandım güvenlik soruşturmamı il emniyet mi ilçe emniyet mi yapıyor ?
-
@fabrizyo il emniyet demişlerdi hocam
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce askerlikle ilgili bir soru sormuştum ama net cevap alamadım. Bunun üzerine mülakat sonuç listesini ve evrak teslimine gittiğimizde bize verilen belgeyi alıp askerlik şubesine gittim. Oradaki memur şu an ara dönem olduğunu bir şey yapamayacağını ama bu belgelerle askerliğin ötelenebileceğini söyledi. Fakat tecilim ocak 25te bitiyor bana 25 inde gel dedi ben de 25 inde birlik belli olacak sıkıntı olmasın dedim. O zaman 20sinde gel dedi yani memur da durumu tam bilmiyor benim gibi olup askerlik şubesinden net bilgi alan var mı ?
-
Bu arada ben samsunda yaşıyorum. İl antalya. Benim güvenlik soruşturma belgem ilçeye geldi. Oradan da il emniyete gideceği söylendi. Soruşturmanın bir ayağı daha varmış sanırım asayiş vb bir şube araştırıyor. En son evraklar ilgili vergi dairesine gidiyor. İlgili vergi dairesi de gib den atama izni istiyor. Gib onay verirse vergi dairesi sizi göreve çağırıyor. Bu bilgilerin doğrıluğundan eminim
-
@krfth ben sorduğumda atama işleminiz yapılınca kuruma dilekçe ile başvuru yaparak tecil etmesini isteyeceksiniz demişlerdi
-
@napsak yani şu an yapılamaz anlamına geliyor onun dediğine göre.. ben bu işten bir şey anlamadım zaten soruşturmam bitine kadar askıda kalmasını sağlayacak bir şey olmalı ama. Bugün tekrar gideceğim sanırım. Cevap için teşekkürler
-
@krfth Bilgi alırsanız yazar mısınız buraya bende çok uğraştım en azından bir celp dönemi daha uzasa kesin atanmış olurduk tecili de yapardık diyordum ama kime sorduysam atama işlemi gerçekleşmeden olmuyor dedi
-
@napsak yazacağım
-
@krfth hocam benım de ıkamet ettıgım ıl ile atandığım ıl farklı onun ıcın kafam karısık bu gv soruşturmasını hangi il yapıyo hangi emniyet müdürlüğü yapıyo bılgın var mı ?
-
@msş ikamet ettiğin il ve ilçedeki emniyet
-
@krfth sımdı benım ıkamet adresım degıstı bellı bı sure once yanlız verdıgım adres orası adresımı güncellemem mı gerek acaba ?
-
@msş “ikametgah adresi” ile “halen oturma adresinin” aynı olması gerekiyor.. Atandığınız ilin farklı olmasının burada bi önemi yok..
-
@msş bunu vergi daireni arayarak öğren bence bu kritik bi bilgi