2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@paretooptimal Hocam çok sevindim sizin de olmasına hayırlı uğurlu olsun
-
@yldzkrc teşekkür ederim
-
hocam benim de izmir başka ildeyim ama daha muvafakat yazısı gelmedi
-
@tugba87 hocam benim de izmir başka ildeyim ama daha muvafakat yazısı gelmedi
-
@hayde35 siz hangi il de ikamet ediyorsunuz?
-
@namesiz12 izmirden başka bi il
-
izmir için başka bir gelişme var mı acaba şuana kadar bir şey duymuş değiliz.
-
@namesiz12 kurumdan muvafakat istenilmesi bi hafta içinde göreve başlama tebliği olur anlamına geliyor.
-
@hayde35 çok iyi bir haber. umarım bu ay sonuna kadar aranmış oluruz.
-
Önce ki yıllara göre süreç hızlı işliyor gibi geliyor. Göreve başlayanlar var. Göreve başlayan arkadaşlara da allah görevlerinde muvaffakiyetler nasip etsin.
-
@slymnygc1453 hocam nasıl hızlı:) 16 ekimde açıklandı sonuçlar, 2 ay oldu. daha %10u bile başlamadı atananların
-
@bdbd atanınca guvenlık sorusturması baslamıyor ki evrakları teslim edip emniyete ulaştığı an başlıyor . Daha 1 ay olmadı başlayanlar var sürec eskiye gore hızlı
-
@bdbd varın hesabıno siz yapın hocam ne kadar hızlı olduğunu. Söylenmek istenen ifade yazıya döküldüğü zaman kastedilen şey tam olarak anlaşılamıyor
-
@alper50 fakat listelerin yayınlanmasından itibaren düşünüldüğünde sürecin ağır aksak işlediği anlaşılıyor. Birde olayın bu boyutu var
-
@yasoldu27 umut da olmasa ne yapar insan
-
@namesiz12 İstanbul'da ikamet ediyoruz ama eşim izmitte çalışıyor dün geldi muvafakat zaten daha önce aramıştık Aralık sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz demişlerdi daha hızlı olmuş sanırım
-
,ilçe emniyetine bugün sordum güvenlik soruşturması durumunu .onlar 8 Aralık'ta istihbarata gönderdiklerini söylediler ..ne kadar süre sonra çağırırlar acaba ??
-
arkadaslar diyelim ki bizi aradılar işe başlamamız için farklı ilde olduğum için soruyorum en fazla kaç gün süre verirler ( çunku benim atnadığım işle tasınmam baya bi zamanımı alabilir)?
-
Taşınma sorunu bende de var. Gerçekten bilgisi olan cevap verebilir mi? Cagrildiktan sonra kaç gün içinde baslamamiz gerekir?
-
Ankara dan kimsenin soruşturmasi baslamadi mi ??