2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@gkhann Bu sene nasıl bi uygulama olur bilinmez ama geçtiğimiz alımda ilk 200 direk eğitime alındı, onlar eğitimdeyken diğer 200 çağrılır çağrılmaz göreve başladı.
İlk 200'ün egitimi bitince göreve başladı. ikinci 200 eğitime gitti
Baya karışık oldu ama umarım anlaşılmıştır -
@zeljkobra Hmm anladım teşekkür ederim:)
-
@slymnygc1453 Güvenlik soruşturması olumsuz olana tebligat yapılıyor. güvenlik soruşturmasının olumsuz olduğu, yargı yollarına başvurabileceğine dair.. Öyle olsa duyulurdu bence..
Yalnız ben bu zamana kadar GUY'da güvenlik soruşturmasına takılan duymadım hiç. -
arkadaşlar üniversitede hazırlık okudum. mezuniyet belgemde bu yazmıyor evrak teslim ederken ekstra birşey istiyorlar mı bu konuda. yoksa hazırlığın bana hiç bir faydası yok mu
-
@paretooptimal ünide okunan hazırlığın bir etkisi yok.
-
@pozitif teşekkür ederim
-
@zeljkobra teşekkürler güvenlik soruşturmasında sorun yok allahın izniyle öğrenmek istediğim şayet yapılmışsaben geç ne zaman göreve başlanır ne zaman çağrılırız o.
-
Degerlı arkadaslar, şimdiye kadar göreve çağrılan oldu mu soruşturması bıtenler?
-
@msş Bursa, Konya ve Kocaeli'de ikamet edenlerin hepsi mi bilmiyorum ama bi kısmı çağrıldı. Geçtiğimiz cuma tanıştılar, bugün başladılar
-
@zeljkobra desene guvenlık soruşturması uzun surmeyecek
-
Hadi inşallah bakan soylunun açıklamalarının doğru olduğuna dair ihtimaller kuvetleniyor
-
Arkadaslar Van ili için gv soruşturması bıten varmı göreve başlayan evıne polıs gelen vs ?
-
İyi akşamlar arkadaşlar. İlk gün deneyimi mi merak edenler için paylaşıyorum. İlk işe başlamasa müdürün yanına gidiyoruz. Tanıtöa formu ve özgeçmiş dolduruyorlar ve müdürle tanışma oluyor. Sonra herhangi bir servise görevlendirme yapıyorlar. Bir görevli arkadaş sizi yerinize götürüyor. Orada herkesle tanışıyorsunuz. Sonra bankaya hesap açtırmaya gönderiyorlar. Bazı yerlerde bankadan sonra gönderiliyor diye yazılmış. Bizde öyle olmadı mesai sonuna kadar görevlendirdiğiniz yerde takılıyorsunuz geziniyorsunuz benim başladığım yerde herkes çok cana yakındı çok güzel geçti. Yaşadıklarım bunlar merak edenlere duyurulur.
-
bugun isbasi yapan biri ilk gununu yazacakti ama yazmamis hala
-
@2016mağduru siz yazarken bende yazdım:)
-
@mistho41 Hayırlı olsun
Darısı bize.. Bu arada görev yeriniz nereydi? -
@zeljkobra teşekkür ederim kocaeli hocam
-
emniyet müdürlüğünü aradığımda 60 günlük süre içerisinde bitirmek zorundayız dedi soruşturmaları. 1 aralık ta gönderilmiş olsa evraklar en çok 50 gün daha bekleriz
-
@mistho41 oyle olmus, hayirli olsun, en kisa zamanda biz de baslariz umarim:))
-
@patard dostum bitsede gitsek artik