2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guycucekocu İstanbul kardeşim.. Evet ben emniyete sordum. Soruşturmanın içeriği ile ilgili bilgi vermediler haliyle ama 1 hafta içinde göndereceğiz demişlerdi.
-
İkamet ettiğim şehiri kazandım hatta ikamet ettiğim ilçeyi, belgeleri ilk gün ilk kişi olarak teslim ettim, ne polis aradı sordu ne vergi dairesi aradı sordu, bekliyorum öyle. Başlayan arkadaşlara hayırlı olsun. Keşke hemen başlasak.
-
@fabrizyo il neresi kardeşim
-
@honesty Sakarya.
-
@fabrizyo soruşturmalar kısaldığına göre anlaşılan işe başlatma vergi dairesinin inisiyatifinde
-
@by123 hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın:)
-
@paretooptimal kocaeli de anket adı altın da 4 ilçe istediler sözde anket dediler ama bence onu dikkate alıyorlar hocam
-
@mistho41 hayırlı olsun ben de kocaeli için bekliyorum. acaba merkezde mi başlayacaksınız siz?
-
Ankara için ses seda yok mu daha. Çok bekliycez gibi
-
@cekirdek teşekkür ederim. Evet merkezde başlıyorum. Siz kocaelide mi ikamet ediyorsunuz. aldığım bilgi yazısı geleni hemen çağırıyorlarmış.
-
@mistho41 Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Burda soruşturmalar biraz uzun sürecek anlaşılan Ben de merkez istiyorum ama.. inşallah öyle olur.
-
@cekirdek 30 kişi gebze olacakmış. Onun haberini aldım. Hayırlısı olsun. İnş beraber çalışırız hocam
-
@mistho41 üzüldüm, çokmuş ilçede görevlendirilecek kişi sayısı. Inşallah diyelim o zaman hayırlısıyla teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
@cekirdek Rica ederim
-
antalya bekleyen goreve cagrilan var mi
-
@ragnarsnow bizim kurum ağır işliyor sanırım en azından Antalya'da ikamet edenler çağrılsaydı en azından Ankara'da ikamet ediyorum bir de süreç uzayacak sanırım
-
İstanbul ili için yedeklerin çağrılması belgeleri teslim etmeyenlerin yerine mi çağrıldı yoksa güvenlik soruşturması neticesinde olumsuz sonuçlananların yerine mi çağrıldı.
- çok uzun bir süre beklediğimizden sanırım idrak edemiyorum bir türlü.
-
@slymnygc1453 Bir umut acaba yeni yıldan önce başlatmak için asıl aday sayısını yedeklerden mi tamamladılar . kafamda deli sorular
-
Ne taktiniz arkadas yedeklere ya ️ Tabi ki feragat edenlerin yerine cagirildi
-
Arkadaşlar çağırıldığimiz zaman direk göreve mi başlıyoruz yoksa eğitim süreci olacak mı?