2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@zeljkobra gonderinin altinda yorumlarda var gonderide degil yorumlari inceleyince okumustum ben
-
@guycucekocu istanbul icin bekleyen birsuru kisi var hepsi sasirmis oyle deyince cunku hicbirimizi cagirmadilar. Bilerek konusmadi bence.
Yedeklerde muhtemelen evrak teslim etmeyenler oldugu icin cagrilmistir. Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla görevimize baslariz hangi ilde olursak olalim baslamadigimiz surece insanin icinde hep bir tedirginlik oluyor -
Merhaba arkaşlar. Cuma günü yazım gelmiş gidip aldım. Aynı şehirde ikamet ettiğim için pazartesi başlıyorum. Başladıktan sonra merak edenler için ilk gün neler oluyor nasıl oluyor yazarım.
-
@mistho41 hangi il hocam ?
-
@nefiseok Kocaeli hocam
-
@mistho41 hayırlı olsun hocam ilk gün tecrübelerinizi bekliyoruz
-
@nefiseok Teşekkür ederim. Elimden geldiğince çabuk paylaşacağım merak etmeyin.
-
@mistho41 Hocam polis geldikten kaç gün sonra çağrıldınız
-
@mrs-keynes iki hafta sonra hocam.
-
@mistho41 Teşekkürler, hayırlı olsun
-
@mistho41 benimde sali gunu İstanbul icin iki hafta olmus olacak acaba çağirirlar mi beni de
-
@mrs-keynes Teşekkür ederim hocam
-
@by123 inşallah çağırırlar neresi sizin hocam
-
@mistho41 İstanbul hocam fakat ikametim farkli yer
-
@rosee34 aynen başlayana kadar tedirginlik devam edecek bir de polisin aradigi / evine gittigi arkadaslar olupta benim sorusturmadan ses cikmayinca iyice artiyor hayirlisiyla başlasaydik
-
@guycucekocu Eve gelme olayı keyfiymiş
Benim bulunduğum yerde polis ne arıyormuş,ne de eve geliyormuş
Senin soruşturman geleli baya oldu, bir haftaya yollayacağız dediler bana -
Arkadaşlar evrak teslimine gidince orada çalışmak istediğiniz ilçeyi belirtme olayı nasıl oldu. Sadece bir beyan mı yoksa o adrese ikemetgah falan aldırmak gerekiyor mu
-
@paretooptimal Atama başvuru formunu doldururken, istanbulda ikamet edenler; ikamet ettikleri adresi yazdılar. Dışardan gelenler de ikamet edecekleri semtin adını yazdı.. İkamet falan aldırma yok.
-
@zeljkobra bunu bilmiyordum işte buluttan nem kapar oldum resmen:) hangi ildesiniz hocam ? Bir de emniyete telefon edip mi öğrendiniz dosyanin gittigini ?
-
@mrs-keynes ayy duyması bile çok heyecanlı