2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Göreve başlayanlar keşke buraya yazsada bizleri bilgilendirseler ne yapıyorlar işleyiş nasıl
-
İstanbul yedeklerinin daha hızlı ilerleyebilmesi için evrak teslim etmeyenler varsa burada ya da tanıdığı olan varsa sırada bekleyenlerin yerinde kendini düşünüp ivdb yi arayarak feragat verebilirler mi?
-
@yalovalı Ablamın facesinden baktım şimdi ilk gün hesap açılıyormuş, işe başlama belgesi veriliyormuş, sonra bi servise vermişler masa verilmiş, ortama alışma tanışma faslı olmuş sonra da saat 10 da geri göndermişler
-
İstanbul ilk 5 yedek cagirilmis hayirli olsun arkadaslar
-
Yedekler neden çağrilmistir acaba bilgisi olan var mi ?
-
Bursa için başlayan var mı burada ya da haber alan?
-
Arkadaşlar bildiğimiz üzere yedekler adına feragat konusu cok önemli bir yedek bir hayat demek :). Lütfen gitmeyecek olanlar ya da sonradan guy dan vazgecekler varsa feragat ederlerse memnun oluruz yedekler olarak
-
@by123 Atananlar içinde evrak teslim etmeyen vardır
-
@zeljkobra az once gordum İstanbul da asillerden ise baslamaya cagrilan olmus yazmis biri gercek mi saka mi anlamadim şasirdim
-
@by123 nerde gördünüz ?
-
@by123 İstanbul daha önceki alımlarda 200'erli listeler yayınlamıştı. Teker teker arama olmuyordu. Değiştiyse bilemem..
-
@zeljkobra listeyi ivdb sitesinde mi yayinliyor
-
@zeljkobra bende oyle biliyorum toplu liste yayinliyo diye ama facebookta birisi oyle yazmis baslayanlar oldu diye @skryekndmr 2017 guy sayfasinda ercan diye birisinin gonderisinin altinda yazmislar
-
@by123 dogru oldugunu sanmiyorum o yazilani bende okudum kendisi istanbul icin beklemiyormus ki. İstanbuldan baslayan olsaydi mutlaka duyardik
-
@rosee34 bende oyle dusundum ama yanlissa da insanlarin aklina kurt dusurmemek icin tam bilmeden keske boyle seyler soylememek icin ozen gosterilse
-
@by123 keske, keske. İnsan ister istemez acaba mi diye huzursuz oluyor
-
@rosee34 bir iki kez sormuşlar ısrarla çağırdılar demiş enteresan ./
daha soruşturma için ankara da tık yok ivdb yedekleri çağırıyor -
@rosee34 evet
-
@by123 yedekleri çağırmaya başladıklarını yazmışlar orada. Muhtemelen 5 kişi evrak teslim etmemiştir.
-
@zeljkobra hayir israrla asillerden cagirmislar yazmis hocam o kisi.