2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@hü-sbky hepimiz için hayırlısı ile olsun inşallah
-
@mervekdem anladım çok teşekkür ederim hayırlı işler olsun o zaman
-
Polislerin ev ziyareti zorunlu değil anladığım kadarıyla ilçelere göre mevcut iş yoğunluğuna bağlı olarak değişebiliyor ki bazı arkadaşlar polis tarafından telefonla arandığını da ifade etmişti. Bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısı olsun
-
arkadaşlar gelir uzman yardımcılığı yedeklik hakkı ile alakalı olarak artık yeni ilanın yazılı sınavına kadar geçerli olmadığını tek şartın 1 yıl olduğunu söyledi gib de aradığım görevli ama yönetmelikte böyle yazmıyor defalarca sordum aynı cevabı verdi bu konuda bir güncelleme olabilir mi bildiğiniz bir şey var mı
-
@sofuoglu bu aranma mevzusu sıkıntılı degil mi ya . Sonucta şu dolandiricilik isleri vs. De oluyo. Dikkatli olmak lazim.
-
@honesty bende 16 sinde teslim ettim. Gelirlerse yazar misin buraya
-
@guycucekocu hocam o bana da garip geldi ama telefonla aranan epey bir arkadaş da var, ilçe emniyet veyahut il emniyetinin insiyatifinde olsa gerek bu durum. Bir de aranan arkadaşlar nasıl bir numaradan aranmış ben de absürt numaraları pek açan biri değilim o konuda size hak veriyorum
-
@sofuoglu acaba aradaıklarında şunun için arıyorum vs. diyorlar mı ? umarım eve gelirler ya
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar istanbul ili için bi whatsapp grubu var mı şayet varsa beni de eklermisiniz.yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler
-
Konu dışı oldu ama affınızq sığınıyorum
-
Arkadaşlar merhaba.Elinizde hukuk ve maliye konu anlatımlı kitap varsa bir yerlere vermek istiyorsanız bana yazabilir misiniz?
-
@gmmerve Eski bir yedek olarak konuyu izah edeyim..
Öncelikle yedeklik süresi 1 yıl, lakin bunun bir istisnası var
Eğer bu 1 yıl içerisinde yedek olarak atandığınız yer tekrar ilana çıkarsa o zaman yedeklik hakkınız yanıyor. Şöyle örneklendireyim; Diyelim ki; istanbul yedekleri arasındasınız. 1 yıl içerisinde siz çağrılmadan istanbul tekrar alım yaparsa sizin yedeklik hakkınız yanar. Alım yapmazsa 1 yıl içerisinde sıranın size gelmesi için dua ediniz.
Yedekseniz Allah sabır versin. Zordur -
@mervekdem hangi ilde ikamet ediyorsunuz acaba ?
-
Arkadaşlar ben de Mardin için bekliyorum .polisler bugün bulunduğum ilçenin mahalle muhtarına sormuşlar .bu soruşturma tahmini ne zaman sonra biter ve vergi dairesinden çağrılırım ??.23 kasımda teslim etmiştim evrakları .
-
@fatoship Hiç belli olmaz şubata kadar çağrılabilirsiniz. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz erken başlamış sizinde soruşturma
-
@tusaoo antalya
-
Benim eve de gelmiş polisler soruşturma için (İstanbul => Mardin)
-
Konya da çağırılmış
-
Konya kocaeli urfa van baslayanlar olmus, facebookta okudugum kadariyla, hayirli olsun baslayanlara darisi bize olsun.
-
İstanbul ilk 5 yedek çağırılmış hayırlı olsun istanbul vergi dairesi sitesine girin bence