2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@nefiseok bilmiyorum bazı illerde muhtarlığa da soruluyormuş eve gelmeden
-
Ankarada ikamegahı olan arkadaşlar soruşturma için polis eve gelirse, buradan da yazarak paylaşabilirler mi?
-
@mehlikasultan yazarız hocam yeter ki gelsinler ...
-
ben de istanbul için ankarada bekliyorum ne gelen var ne giden ne soran
-
benim de ikametgah ankara, henüz haber yok. Bir ara gidip muhtarlığa sormayı düşünüyorum yığınla dosya var haberi doğruymuş demek ki
-
Arkadaşlar İstanbul için soruyorum işe başlama güvenlik soruşturması ilk bitenler arasından başlayarak mı yapılıcak? Daha önce nasıl oluyordu bilen var mı?
-
@yalovalı, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar İstanbul için soruyorum işe başlama güvenlik soruşturması ilk bitenler arasından başlayarak mı yapılıcak? Daha önce nasıl oluyordu bilen var mı?
Soruşturmasi ilk bitenler.
-
@guy63 teşekkür ederim
-
İstanbul için hala aranmayan veya evine polis gelmeyen, herhangi bir haber almayan kişiler 2.gruba kaldı diyebilir miyiz ? nasıl düşünüyorsunuz bu konuda
-
Diyemeyiz
-
@corrieredello diyemeyiz cünkü herkese polıs gıtmıyor. Gecen polıs bır arkadasa denk geldım, herkese gıdılmıyor, cogu dosya uzerınden yapılıp gonderılıyor dedı.
-
İvdb' den haber alan var mi arkadaşlar duyum falann?
-
antalya dan ses var mi ya ?
-
Bence ivdb yi arayıp sorun arkadaslar. Yeterlilik mülakatları da cuma tamamlandı sizlerin atamasına sıra gelmiştir diye düşünüyorum belki sık ararsanız işe yarar bişi duyabilirsiniz.
-
Selam arkadaşlar Hatay için güvenlik soruşturması başlayan biten iş için çağrılan var mı bana ulaşırsınız sevinirim
-
Nerden baksan Kurum sınavını beklemek 1 yılımızı aldı yine gruplar halinde işe başlama olursa göreve başlama istanbul son gruba kalanlar için kurum sınavından itibaren nerdeyse bir yılı alacak bu gidişle hazırlıklı olalım istanbul bekleyenler
-
@corrieredello öyle bişey diyemeyiz çünkü ben de küçük bir ildeyim gelen giden olmadı emniyeti aradım Bilgi almak için isim tc isteyip baktılar dosyalarınız incelemede 10güne biter dediler geçen cuma için.Ben de bazı illerde eve geliniyormuş bize kimse gelmedi dedim o da her ilin düzeni farklı,o zorunlu bi durum değil dediler.Yani çok odaklanmayın böyle şeylere büyük ildeysen biraz gecikebilir ama küçükler için ilk grupta olma şansı yüksek
-
Arkadaşlar Gaziantep için aranan oldu mu
-
Peki arkadaslar Ocak ayinda ilk grup kesin baslayacak diye okumustum burada hala o kesinlik devam mi? İstanbul icin soruyorum.
-
@by123 istanbul için bir arkadaş aralık bitmeden ilk grup çağırılacak demiş ancak bilgilerin doğruluğunu zaman gösterecek.