2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@honesty bize de daha gelen olmadı
-
@nefiseok bize de gelen olmadı
-
@mehlikasultan acaba ankara emniyeti bu sene evlere gitmeden mi yürütecek soruşturmayı
-
Ivdb , evrak teslim edereken doldurulan anket (bildiginiz programlar) icin aradi mi kimseyi ?
-
maras elbistan kazanan bir arkadasim vardi istanbul da oturuyoruz o basliyor cuma gunu . acaba bizi ne zaman arayacak antalya yilbasini gececek sanirim
-
@pyle şahsen beni aramadılar hocam. Onun için aradıkları mı olmuş?
-
@turkkızı ariyorlar diye duydum. Aceba ilk baslatilacak grubun calisma yerleri mi duzenleniyor dedim kendi kendime..
-
@pyle evet hocam ben arandım programları ne derece biliyorsunuz diye bilgi alıyorlar benim ortayı işaretlediğim program hakkında bilgi aldılar
-
@skryekndmr istanbul için mi
-
Ankara dan haber ver arkadaşlar Çorum ikametli bir arkadaşımız bugün işbaşı yapmış evine polis önceden gelmiş, darısı başımıza
-
@atiba evet
-
@skryekndmr başlama ile ilgili biseyler demediler mi acaba
-
Bu eğitim olayı nasıl oluyo bilen var mı? İstanbul çevresi de istanbulda eğitim alir diyolar. Örn kocaeli sakarya egitimini ankarada mi alir yoksa istanbulda mi?
-
@atiba sordum ama soruşturmalar devam ettiği için birsey diyemiyoruz en kısa zamanda başlatmak istiyoruz dediler bir tarih vermediler yani
-
@skryekndmr Eyvallah inşaallah başlarız bir an önce
-
@atiba inş hocam
-
@yldzkrc küçük illerde yaşamanın avantajı galiba. Amin darısı başımıza.
-
@ff İstanbul dışı hepsi Ankarada oluyor aksini hiç görmedim gören bilen varsa kanıtlasın
-
@pyle beni 3 hafta olacak o anket icin aramislardi yeni arqmadilar. İse baslama tarihiyle alakasi oldugunu dusunmuyorum ertesi gunde polis sorustrmasi olmustu. Simdiye baslamam lazimdi diye dusunuyorum muhtemelen bilgisayar bilgisine gore araniyor. Aranan arkadaslar ne icin arandigunizi sormus muydunuz ben bilgi islem icin araniyorm demislerdi fakat baska kisileride aramislar.
-
Ankara ikinci kişi de perşembe başlıyor yine küçük il Çankırı, büyük il başa bela oldu hakkaten..