2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@issi-35 onu facebookta gormustum fakat tam itibar edilecek bilgi gelmedi bana çünkü aralik zaten su son iki gun + onumuzdeki hafta ici dikkate alinacak vakit kaldi ama insallah ben yaniliyorumdur. Burada guy olan birisi kesin bilgi ocakta ilk grup direk egitime yazmisti yaniliyorda olabilirim onu merak ettimde
-
@by123 bende pek itibar etmeyip şüpheyle yaklaştığımdan iletinin paylaşıldığı insta hesabını takip ettim bazı yorumlarında o da muhtemel ocak demiş. Burda bir arkadaşta ocak demişti hatırlıyorum. Ama bakalım içeriye girmeden işlerin nasıl yürüdüğünü pek anlayamayacağız sanırım: )
-
Çalışmaya başldıktan sonra cumaları iple çekip, pazartesi sendromlarına gireceğiz. Sakin olun arkadaşlar. Keyfini çıkarın bence bu günlerin
Şahsen ben hiç dert etmiyorum başlama zamanını.. -
@zeljkobra mesele İstanbul olunca 4 veya 5 grup seklinde cagiracagi ve son gruba kalirsak
geçmisteki gibi her grup arasinda 2'şer hafta oldugunu hesaba katinca hocam neredeyse nisan ayina kalacak olma ihtimalinden ötürü ve düğün yapma gibi pek çok sebep olunca insan merak ediyor -
@mylmz_27 Whatsaap grubundan takip ettiğim kadariyla aranan olmadı
-
@by123 Hayırlı olsun kardeşim.. İnşallah ilk çağrılan grupta olursun
-
Arkadaşlar ivdb yi arayan oldu mu ya da arasak bilgi veren olur mu acaba
-
@honesty Bilgi vermiyorlar . Siteyi takip edin diyorlar
-
@tusaoo hayırlısı o zaman
-
Ivdb nin sitesinde duyuru yayınlandı arkadaşlar . Çağrılanlara hayırlı uğurlu olsun:)
-
27 aralık 439 kişi hazır olun
-
@tusaoo ismin var mı kardeşim
-
@honesty Malesef yok
-
@guydemapusant 2. Grup tahmini ne zaman çağırılır bi fikriniz var mı
-
@guydemapusant bizi burdan dairelerimize mi yönlendirecekler bi fikriniz var mı
-
Arkadaşlar İstanbul ikametliler daha sonraya bırakılacak deniliyordu ona istinaden mi yok ismimiz, istanbul ikametli olup da listede adı olanlar yazabilir mi
-
http://www.ivdb.gov.tr/Atanmaya-Hak-Kazanan-Gelir-Uzman-Yardimcilarina-Duyuru
İstanbul ilk grup çağrıldı
Hayırlı olsun
439 kişi -
27 aralık artık çalışmaya başlıyoruz dimi inanamıyorum da
-
Istanbul-istanbul listedeyim arkadaslar bilginiz olsun.
-
@pyle, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Istanbul-istanbul listedeyim arkadaslar bilginiz olsun.
bende öyle