2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaslar listede adi olanlara hayirli olsun
Darisi tez vakitte diger beklerenler ins
Istnbul disindan gelenler icin kalacak yer olarak nerelere bakilabilir -
@sofuoglu ben varım hocam
-
Canlanmış buralar gözünüz aydın arkadaşlar
-
Bir ben yokum herhalde istanbul ikametli hayırlı olsun arkadaşlar
-
Ikamet istanbul başlangıç istanbul benim de çok şükür arkadaşlar darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun inşallah :))
-
@ebru, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar listede adi olanlara hayirli olsun
Darisi tez vakitte diger beklerenler ins
Istnbul disindan gelenler icin kalacak yer olarak nerelere bakilabilirMerhaba Ebru şu anki hayat standartlarını bilmiyorum. Ancak kafanda bir kaç alternatif oluşması için söylüyorum. İlk olarak hangi ilçe hangi vergi dairesine bağlı bu konuda bilgi edin ve ikametgah tercihini ona göre yap. İstanbul gibi bir şehirde iş yerine yakınlık inanılmaz önemli. Sabah 2 akşam 2 saat yolda geçerse günlük 4 saat senin için çekilmez olacaktır.
Ancak Bomonti, Eyüp Flatofis, Avcılar merkez, Bayrampaşa (Foruma yakın taraflar) vatan olabilir. LÜKS OLARAK : Ataşehir, beyoğlu cihangir,nişantaşı vb. yerleri önerebilirim.
-
Caliscagimiz semt ne zaman belli.olur arkadaslar ?? Ona gore ev tutmak lazim
-
Çağrılacak semt teblig esnasında öğreniliyor diye biliyorum ben..
Ev-eşya baya sıkıntı olacak -
Genelde İstanbul çağrılmış sanırım ya
Nerde görsem istanbul'da ikamet ediyor -
@yasoldu27
Sagolun -
İstanbulu kazananlardan biride benim arkadaşlar galiba evet tanıdığım 4 kişi daha İstanbul da ikametli hepimizin adı listede
-
arkadaşlar listede benim de adım var ve istanbul dışı ikamet ediyorum. ancak şimdi ben anlamadım biz işe başlamak için mi çağrılıyoruz yani gidip hesap açıp tebliğ alıp vs işlemlerden sonra tekrar geri dönüp bekleyecek miyiz? yoksa artık istanbulda mıyız?
-
@martini, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar listede benim de adım var ve istanbul dışı ikamet ediyorum. ancak şimdi ben anlamadım biz işe başlamak için mi çağrılıyoruz yani gidip hesap açıp tebliğ alıp vs işlemlerden sonra tekrar geri dönüp bekleyecek miyiz? yoksa artık istanbulda mıyız?
abim vm onun dediğine göre vatanda hesap açılacak iş yerinin neresi olduğu söylenecek. Sonra oraya gidip müdürle tanışacağız ve çalışacağımız servise yönlendirileceğiz. 15'inde maaş aldığımız zaman tahmini olarak 50 günlük maaş alacağız.
-
@martini tebliğinizi alıp dairenizde iş başı yapıyosunuz aynı gün
-
@yasoldu27 hesap vatan da değil hangi daireye atandıysanız orda açılıyor
-
Arkadaslar maliye misafirhanesi olarak istanbulda beyazit ve buyukada da var misafirhane demi
Baska var mi -
Arkadaşlar İstanbul aradım . Ankarada oturanları ve 2. Alımı sordum. Belgeler biriktikce cagircaz dediler. Zaman için bilemiyoruz dediler ama hızlı olduğunu söyledi . (Alıntı)
-
Arkadaşlar insan kaynaklarından aldığım bilgiyi aynen aktarıyorum. Çarşamba günü saat 10 da işe başlama şeklinde kılık kıyafet olarak orda oluyoruz. Orda maaş başlama işlemleri yapılıp atama kagidimizi alıp, atandigimiz vergi dairesine gidip iş başı yapıyoruz. Muhtemelen ogun vergi dairemizin olduğu yerde gidip hesap açtirirz. Sonra perşembe günü sabahın köründe iş hayatına başlıyoruz. Uykulu günlere elveda diyoruz :)))
-
Çağırılan arkadaşlar hadi hayırlısı hakkınızda,helaliyle kazanç olması dileğiyle.Herhalde İstanbul da ikametgah edenleri çağırmıslar bizleri ne zaman çağıracaklar ki acaba.Ulan Ankara memleketimsin ama işlerin yavaş,ne denizin var ne gezilecek yerin var birde bizi bekletiyorsun iyice tiksindim senden bi kurtuluyum senden dahada yaşamam senin olduğun yerde.
-
@yasoldu27 hocam maaş durumu nasıl oluyor? başlangıçta ikramiye gibi bir şey var mı gerçekten? neden 50 gün dediniz?