2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
listede adı olmayanlar ne yapsın
-
@maliyeciniz hahaa ben de yaa : D
-
Once egitim mi yoksa dairemize gidip ise mi baslayacagiz bu konu hakkinda kesin bilisi olan var mi arkadaslar
-
@rosee34 önce dairelere gidilecek
-
@tusaoo benimde ankara çağırılmadım
-
@guydemapusant bir soru daha soracağım
çalışacağımız vergi dairesi biz gitmeden belli midir yoksa orada istediğim vergi dairesini seçebilir miyim? ikametgahimdan farklı bir yeri istiyorum, insallah olur ya.
-
@zeljkobra sagol kardesim ilk cagrilanlardan olmusum. İnsallah sizde oylesinizdir. Allah bekleyenlere yardim etsin
-
@by123 Yok kardeşim ben yokum listede. Tebrik ederim. Allah utandırmasın
-
@2016mağduru 450 kısının oldu yerde boyle bır ıhtımal yok, coktan bellıdır.
-
@2016mağduru önceden belli oluyor
-
@guydemapusant yaa:(( değiştirme durumu da olmaz artık, bakalım nereye verdiler.
-
İkametgah yozgat il istanbul fakat listede ismim yok. Orda kiler küçük yerlerde ikamet edenler erken çağrılır demişlerdi ama demek öyle değilmiş listenin geneli istanbul ikametli sanırım. Merak ettiğim 2. Grup ne zaman çağrılır bi bilgisi olan var mı?
-
Tarih duyumu alan var mı 2.grup için
-
Şu aralık sonu ilk grup baslayacak diyen arkadas kimse ikinci grubu da diyiversin bi zahmet
-
@slymnygc1453 Maalesef tarih yok ama kurumdakiler süreç hızlı ilerliyor, biriktikçe çağıracağız demişler.
-
@zeljkobra sagol kardesim insallah
-
Arkadaslar misafirhanenin karsisinda hangi otel var bilen var mi acaba istanbullu arjafaslar bilir belki
-
İstanbul da başlayacak arkadaşlara hayırlı olsun . Bi izmir için haber yok anlaşılan
-
@zeljkobra teşekkürler:) süreç bâyâ hızlı ilerliyor 14 temmuz 2016 kpss açıklanma tarihi guy ilanının geldiği tarih 30 mart 2017 guy sınavının yapıldığı tarih 14 mayıs 2017 guy sınavının açıklanığı tarih 18 mayıs 2017 guy mülakat bitiş tarihi 06 ekim 2017 guy mülakat açıklanma tarihi 16 ekim 2017 ilk grup işe başlama 27 aralık 2017 (bu arada işe başlayacak olanlara allah muvaffakiyetler nasip etsin hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın) 2. Ve sonra li gruplar daha belli değil ama süreç bâyâ hızlı ilerliyor!! Durum bu hocam yanlış bilgi varsa düzeltin.
-
Maaşı Ocak 15de alacaz dimi başladığımızda vermezler hemen