2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@napsak yok hocam naptınız siz de :))
-
@zeljkobra bu izin olayı nasıl oluyor bi aydınlatır mısınız
-
@turkkızı insan çalışınca hemen para gelsin istiyor
-
@slymnygc1453 Hocam İvdb'deki görevli senin Kpss'ni, 14 Mayıs'taki Guy yazılı sınavını veya mülakatını nerden bilsin. O süreç tamamen Gelir İdaresi Başkanlığı ile alakalı..Görevlinin kastettiği güvenlik soruşturması aşaması. Onun da geçmiş dönemki süreçlere bakarsan nisbeten daha hızlı olduğu ortada.
-
@guycucekocu Kardeşim eksik bilgi yanlış bilgiyle eş değerdir. Bir arkadaş 2017'de göreve başlayanların 2017'ye ait izinlerinin de olacağını söylemişti. Yani asalet onaylandıktan sonra hem 2017'den hem de 2018'den izinlerinin olacağı bahsi geçmişti...Bi arkadaş burada 27 Aralıkta başlanacağı için 2017'den devreden 4 günlük bi izin mümkün dedi. Ben de tam bilmediğim için bişe diyemedim..Olayı daha net bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
-
@zeljkobra kesinlikle haklısınız burada ki serzeniş süreci bu kadar uzatanlara. Yanlış anlama olduysa özür dilerim kusura bakmayın. Şahsi olarak algılamadınız inşallah.
-
1 Ocak'ta izin yapıcaz de mi çok mutluyum yaaa inşallah 2. Grup da güzel haberi tez vakitte alır
-
İkinci bir soru da acaba geriye kalan 411 kişi 2. Grup olarak mı çağrılacak yoksa 2. Haricinde olası bir 3. Yada 4. Grup olabilir mi? (allah korusun)
-
@slymnygc1453 Allah muhafaza kardeşim heralde kalanınada ızdırap çektireceklerini zannetmiyorum ikiden fazla grup düşünmeyelim inşallah
-
2.grup için arayıp bilgi alabilen oldu mu arkadaşlar, ben bir türlü düşüremedim hattı yoğunluk vardı büyük ihtimalle, pek birşey de diyeceklerini sanmıyorum ama insan yine de merak ediyor @slymn1905193 hocam ağzınızdan yel alsın bir de 3.gruba kalırsa gerçekten diken ucunda olunur herhalde bu kadar da işkence edilmez edilmemesi gerekir
-
@honesty tabiki de allah muhafaza hocam:) liste genel olarak istanbulda ikamet edenlerden sanırım
-
Şehir dışından gelicekler var mı? Konaklama işini nasıl yapıcaksınız?
-
Dostlar, siyasi parti üyeliği atamaya engel mi? Henüz çağrılmadım, üyelik iptali dilekçemi verdim ama süreç iki haftadan kısa sürmüyormuş.
-
@napsak ayın 15'inden maaşlar yatar dostlar. Hayırlı olsun başlayacak olanlara. Allah hayırlı kazançlar, güzel çalışma ortamı nasip etsin. Deneyimlerinizi, gözlemlerinizi foruma bekliyoruz.
-
@alicenapsayha normalde DMK'da yasaklanan durumlar içerisinde. GVS kapsamında bunun araştırması yapılıyor mu ve yapılınca da ne gibi bir uygulama oluyor? Daha önce rastladığımız bir durum değil.
-
Diğer iller için de mi kazandığımız illerin GİB sayfasına mı bakmalıyız işe başlama günlerimiz için ?
-
@mehlikasultan telefonla kendilerine ulaştıklarını söyleyenler de oldu.
-
arkadaslar Antalya benim aradilar pazartesi gelip teblig alabilirsin diye ben sali olir mu dedim olur dediler simdi teblig almak icin de resmi kiyafetle mi gidilmeli ? sali alip carsamba baslayacagiz sanirim
-
@ragnarsnow İstanbul için bize Çarşamba günü tebligatı verecekler verildiği gün işe başlanıyormuş ve resmî kıyafetle gidilmesi gerekiyormuş
-
@35zmr teşekkür ediyorum