2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@bdbd, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
gıçta ikramiye gibi bir şey var mı gerçekt
ikramiye değil de 27 sinde başlıyoruz sanırım alacağımız ilk maaşta 15-27 arası ve 1-30 olarak olacak. Abim öyle bir şeyler dedi. Çok da sorgulamadım
-
@yasoldu27 Memurlar bi peşin alırlar maaşı bide çalıştığı gün kadar örneğin 14 ocakta başlasaydık 1 maaş artı 1 günlük alcaktık. Şimdi 27 aralıkta başlıyoruz. Yaklaşık 1.5 maaş alacağız.
-
Cagrilmayanlar hangi illerden yazabilir mısınız?
Ankara benim -
Başlayacak arkadaşların gözü aydın hayırlı olsun darısı bize:)
-
arkadaşlar az önce aradım misafirhane için. yer olmadığı söylendiği önceliğin de bayan arkadaşlara vereceğiz dediler. kalanlar içinse otel ayarlamaya çalışacaklarmış pzt tekrar arayın dediler.
-
Arkadaşlar ankarada ikamet edipde çağırılan var mı ?Yoksa ankaralıların tamamı sonraya mı bırakıldı bilgisi olan paylaşabilir mi
-
@nickyok 4kişi tanıyorum 4üde yok. Muhtemelen sonraya kaldık
-
@atiba hocam Allah razı olsun ben 10:00 da gidilecek kısmı hiç görmemişim. sabahın 8inde gidecektim yoksa siz yazmasanız çok teşekkür ederim
-
@tusaoo peki tşk ederim
-
Arkadaşlar kısaca ben süreci anlatayım size İstanbul için çağırıldığınızda size tebliğ veriliyor. İl dısından gelenler için 15 gün mehil müddeti var ama istanbul için ertesi gün baslaması gerekiyor. Ya önce eğitim yaparlar yada vergi dairelerine gönderirler vd ye gönderirlerse 5-6 ay içinde eğitim için cagırırlar ama eğitimin önce olması iyidir. bu arada baslayan arkadaslar bir bucuk aylık maas alacaksınız ve giderken de resmi gitmeniz yararınıza olur
-
@sbn98 bi düzeltme yapayım. İst dışı gelenlere 15 gün mühlet yok. Denilen tarihte baskanlıkta olunacak
-
@guydemapusant yanlıs anlasıldı sanrım hocam o tarihte baskanlıkta olunmak zorunda ama tebliğ alınır sonrasında mehil müddetini kullanmayı isteyip istemediğini sorarlar yoksa hemen mehil müddeti verilmez
-
@sbn98 hocam bahsettiğiniz noktayı ivdb'yi arayıp sorduğumda. hazırlıklı gel o gün işe başlayacaksın dediler. şehir dışından geldiğimi söylememe rağmen. bu konu önemli acaba dediğiniz bilgiyi nerden teyit ettirebiliriz?
-
@martini hocamm 657 sayılı DMK da yazıyor ki biz basladıgımızda kullandık size kullandırmama gibi durum olmaz sanırım
-
@sbn98 istanbula sehir dışından geldim işe basladım. Değil mehil kullancak mısın diye sormak ben sormama rağmen hayır dediler yeni atamalarda mehil yok tayinde var
-
@guydemapusant hocam ben de sehir dısında basladım 15 gün mehil kullandım sahsen bilemiyorum istanbulda farklı uygulama olmus demekki
-
@martini istanbul calışanı olarak söylüyorum bana ve diğer 200 kişiye kullandırmadılar 1,5 yıl önce.
-
@sbn98 istanbul direk eğitime aldığı için olabilir arkadasım. Biz gelişimizden iki gün sonra eğitime basladık
-
@guydemapusant, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Biz gelişimizden iki gün sonra eğitime basladık
hocam Atamalarda görev yerine hareket ve işe başlama süresi:
Madde 62 - (Değişik: 23/12/1972 - KHK 2/1 md.)
İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. Savaş ve olağanüstü hallerde bu süre Bakanlar Kurulu Kararı ile kısaltılabilir.
kanun açık ama istanbul değişik iş yapmıs vermek zorunda gib ik calısanı olarak söyleyeyim bende
-
@martini Hocam bu mevzuyu göreve başladıktan sonra burada aydınlatır mısınız?
Otel olayı falan...