2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Dosyaları verme günüyle mi alakalı ben anlayamadım gerçekten İstanbul'da yaşayıp da çağrılanlar da var benim gibi listede ismi olmayanlarda
-
Erkek arkadasım ilk gün verdi ankara ikametli adı listede yok. Sanırım liste cogunluğu istanbul.
-
İlk grupta 439 kişinin başlaması güzel bence . 2 yada 3 grupta bitse bizimde erken başlama şansımız yüksek.
-
@sofuoglu ikametgah istanbul ben de listeyim
-
İlk gruptakiler çok şanslı ya
2017 yılında başladıkları için oradan da bi 20 gün izin gelecek asalet onaylanınca
2018 izni de olacak
Ohh mis :)) -
Arkadaslar hayirli ugurlu olsun bende istanbul ikamet ve listedeyim. Insallah diger grupta yer alan arkdaslarimizin listeside tez zamanda aciklanir
-
@guydemapusant ben seni erkek sanıyordum
-
@zeljkobra 20 gün gelmez Hocam 27 aralık olduğu in 4 gün içim gelecek 2017 den
-
@maliyeciniz 4 gün mü geliyor?
-
@zeljkobra Başladığın tarihle alakalı kasımda başlasa 20 gün izin alma hakkı olurdu ama zaten 2017nin son 4 gününde başlayıp 20 gün izinden faydalanamazsın sadece ekstra 4 gün izin gelir.Benim bilgim bu yönde
-
@maliyeciniz Valla yıl demişlerdi bana ama Doğrudur kardeşim.
4 günde iidir ya olsun -
sonunda ya, bıkmıştım artık beklemekten. listede varım ben de. günlük kıyafetlerle mi gitmeliyiz, daha önce atananlardan biri bilgi verebilir mi
-
@2016mağduru mülakata gittiğiniz şekilde özenli gidin arkadaslar ivdb den tebliğinizi alıp dairelerinize geleceksiniz o gün.
-
bank hesabı açmaya gönderiyorlar diye duymuştum. hangi banka bilginiz var mi? önceden gidip açayım olur mu:/
-
@zeljkobra haha izin gelsin de 3e 5e bakmam diosun:) hayırlı olsun başlayanlara
-
Aaa ben de varım. Şükürler olsun
-
@guydemapusant
bank hesabı açmaya gönderiyorlar diye duymuştum. hangi banka bilginiz var mi? önceden gidip açayım olur mu:/ -
Arkadaslar ben Ankara için bekliyorum. Öncelikle hayırlı olsun hepinize Allah utandırmasın. Yalnız benim.merak ettiğim bir sey var bilginiz varsa yardımcı olur musunuz. 27 dinde atama tebliğ onayı dediği ne oluyor? En geç 27 sinde mi iş başı yapmanız gerekir demek mi bu? Süreç nasıl ilerleyecek simdi
-
@2016mağduru vergi daireniz yönlendirecek sizi banka şubesi için
-
@guydemapusant hem istediğimiz şubede açamıyoruz yanı, teşekkürler cevaplar icin. listedekilere de hayırlı olsun.