2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@hü-sbky ilan verilmediği için tam sayı bilinemiyor tabi. Muhtemelen 3 ten daha fazladır . İnşallah herkesin kısa sürede biter
-
Ankara ikametli olup İstanbul için ilk gün veren bile bu listede yoksa ankarada oturanlar bayağı şanssız gibi bi daha ki listede de kendimi göremezsem psikolojik çöküntü başlıyor bende
-
@tusaoo teşekkürler hocam. Peki bu 15 günlük sürenin başlangıcı 21 aralık mı yoksa 27 aralık mı?
-
@honesty alın bendende o kadar hocam:) habire bekliyoruz. Beklemeyi en iyi biz biliriz herhal gelmeyen ilan gelmeyen mülakat şimdi de açıklanmayan liste
-
@slymnygc1453 Onu bilemiyorum:)
-
@slymnygc1453 vallahi öyle insan kazandığını unutuyor
-
@honesty durum öyle bir hal aldı ki sormayın gitsin:) atandık ama fiiliyatta hâlâ bi şey yok atandığına yürekten sevinemeyen bi biz varızdır herhalde nasıl bi şeyse artık
-
İstanbul için yarın baslayacak olan arkadaslar meslek hayatınız hayırlı olsun Allah utandırmasın hoşgelin atandıgınız daireleri, ilk gününüzü , ön izlenimlerinizi burdan bizimle paylaşın olur mu ?
-
yenı başalayan guydaslar ilk günkü deneyiminizi heyecanınızı paylaşırsanız sevinirim
-
İzmir hala bekliyor arkadaşlar. Hiç kimse başlamadi. Watsapp grubu var her bilgi ordan paylaşılıyor. Facebook İzmir guy olarak girin gruba sizi de alsınlar. Yöneticiler Facebook grupta var. İzmirle ilgili her bilgiyi alabilirsiniz.
-
Yarın istanbul'da işbaşı yapacak kıymetli meslektaşlarıma girdikleri bu yolda başarılar diliyorum..
Tecrübelerinizi de aktarmayı unutmayın
Ve son olarak Ortamı sıkı tutun ve bizi bekleyin.. :)) -
Küçükçekmece vd oldu benim. Var mı başka Küçükçekmece olan
-
Var mı ümraniye kompleksi
-
@turkkızı hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı biz Ankaralılara :)) sizin heycaninizi yaşıyoruz. Allah utandırmasın
-
@turkkızı hayırlı olsun:) uygun oldugunuzda bugun neler oldugunu anlatabilir misiniz ?
-
Dostlar tercih ettiğiniz yerler mi? Ya da yakınları mı? Anadolu yazıp da Avrupa yakasına verilme oluyor mu?
-
@zeljkobra benim şehir dışından gelen arkadaşım ataşehir yazmıştı Ümraniye kompleksine atandı, belirttiğiniz olmasa bile ona yakın aynı yakada veriyorlar sanırım
-
Teşekkürler arkadaşlar. Önce başkanlığa gittik bi kaç evrak imzalanıp kimlik verdiler. Sonra atandığımız vergi dairesine gönderdiler orada da evrakları doldurup müdüre onaylattık. Şimdi tekrar başkanlığa götürüyoruz evrakları. Aynı gün götürülmesi zorunlu. İstanbul’da olanlar için uzak yerlere verilenler bi sonraki gün de verebiliyorlar sadece. Bilginize:)
-
@turkkızı Tercih ettiğiniz yerle, veriliğiniz yer arasında büyük fark var mı?
Bi de ikinci grupla alakalı bi malumatınız oldu mu?