2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
bugün ise başlayanlardanim ben de. henüz mudur altı üstü bir imza atmadığı icin %100 tamamlanmadı ama yine de personel kartımı vs aldım. servisimi bile ayarladım, akşam da eve servisle geldim. yarın da insallah kacirmazsam öyle gidicem. vatan caddesindeki vergi dairesindeyim.
bina son derece sıcak, en çok üşümemekten korkuyordum, tam tersi tüm gün terledim sıcaktan
-
@pyle aynen arkadaslar baslamayan varsa bılgınız varsa soyleyebılır mısınız ? yedekler olarak beklıyoruz bızde .
-
@2016mağduru hocam personel kartını tebliği almaya gidince mi veriyorlar yoksa atandığımız dairede mi alıyoruz ?
bir de işlemler uzun sürüyor mu ?
servis kaçta geliyormuş sabahları ? -
@guycucekocu servis bölgeden bölgeye değişir kartları başkanlık veriyor dostum işlemler de kısa sayılmaz
-
@guycucekocu önce personel kartını veriyorlar, birkaç evrak veriliyor ayni anda, onları dolduruyoruz. o evraklardan birinde atandığımız vergi dairesi yazıyor.
evrakları doldurup vergi dairesine gidiyoruz. oradan da birkaç evrak veriyorlar dolduruyoruz. en son tüm evrakları kontrol edip merkez insan kaynaklarına götürülmek üzere bir belge veriyorlar. gidip evraklarını teslim ediyorsun. böylece tüm işlem bitmiş oluyor.
benim son belge işi ıslak imza eksikliğinden dolayı olmadı, yarına kaldı. allahtan atandığım yer merkez ivdb tekrar git gel yapmak zorunda kalmayacağım. kimi şileye atanmış misal, oradan götürmek zorunda kalacak. işi bu kısım uzatıyor.
bir de personel kartı dışında memur kartı da çıkartabiliyoruz, bunun icin de yanınızda fotoğraf bulundurun.
yemek icin personel kartına yükleme yapılıyormuş. ivdbnin sitesinden tc ile giriş yapılıyor. istediğin gün kadar yüklüyormuşsun kredi kartı vs ile. 2017 bin fazla günleri 2018e devretmeyeceginden ben bugün sadece 2 günlük yükleyeceğim misal.
binaya giriş personel kartıyla oluyor ve kaybedilmemeli. tekrar çıkartmak biraz sıkıntılı olur gibi. giriş çıkış saatleri oradan kontrol ediliyormuş.
son olarak da çalışacağım birim henüz belli değil, yarın belli olur herslde.
-
@guycucekocu benim ilk durak olduğu icin mi bilmiyorum ama 7:40 ta durakta olmalıyım.
-
Göreve başlayan arkadaşlara allahu teala görevlerinde muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun. Darısı o sevinci henüz tatmayanların başına inş.
-
@2016mağduru teşekkürler hocam.
-
@2016mağduru iyiymiş çokta erken sayılmaz .. ben korkuyorum sabah 6.30 da alıcaz filan derlerse diye
-
Göreve başlayan arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere
-
Promosyon olayini duyan var mi ? (Ziraat promosyonu)
-
Ziraat promosyonu 1000 Tl civarında bi kaç ay içinde yatar arkadaslar mutemedinize bunu ara sıra sorun
-
@guycucekocu yok ya o kadar erken olmaz çünkü çok fazla servis aracı var ve ara sokakları değil direkt otoban gibi yollar kullanıldığından o kdsr erken saatte çıkılmaz. anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş için bile o saatte kalkmaz bence:)
-
yalnız memur kılık kıyafet yönetmeliği denip duruluyor ama bugün baya bildiğimiz mini etek giyenler vardı vergi dairesinde🤪 çok sıkmıyorlar demek ki.
-
Arkadaşlar eğitim hakkında bi bilgi verdiler mi ? Ne zaman başlarmış ? Ne kadar sürermiş ?
-
@2016mağduru daha ilk günden böyle şeylere başlayacaksanız memuriyetiniz sıkıntı geçecek demektir. Tavsiye etmem.
-
@guydemapusant Ziraat promosyonu ne oluyor
-
@mrs-keynes Dostum paranızı bankadan aldığınız için bankanın sizlere bir hediyesi özetle. Nihayetinde banka kendisine yatırılan paraları kullanarak kazanç elde ediyor. Bundan size bir nema ödemesi gibi düşünün.
-
@paretowilfredo Anladım teşekkür ederim, peki tüm bankalar için geçerli mi bu benim atandığım yerde ziraat değil başka bankadan hesap açtırmışlar da maaş ödemesi için
-
@mrs-keynes SGK'da Vakıfbank dostum. 600 TL civarında bir ödeme yapılıyor Vakıfbank'ta her bankada bildiğim kadarıyla geçerli bu ödemeler. Ancak meblağları hakkında bilgim yok malesef.