2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@srpkkl ocak 15’de başlayacak dediler
-
@turkkızı teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo üstad halihazırda ziraat bankasından hesabımız olması promosyonu almaya engel teşkil etmez değil mi
-
@sofuoglu Etmez dostum çünkü hesabın 'maaş hesabı' olarak tanımlanacaktır yeniden. O nedenle de hak kaybı olmayacaktır. Yine de bu durumu danışmakta fayda olur bence bankaya bi. Ya da Ziraat konusunda tecrübeli meslekten dostlar daha net yanıt verebilir buna.
-
@holywind nasıl yanı neye başlayacaksam anlamadım
-
@paretowilfredo tamamdır üstad teşekkürler ben bankaya danışırım bu durumu
-
Öncelikle işbaşı yapanlara hayırlı olsun Allahım utandırmasın inşallah inşallah bizlerede en yakın zamanda bu duyguları yaşamak nasip olur Şimdiye kadar aranılan arkadaşlar acaba sabit bir telefondan yani daire başkanlığından filan mı arandılar yoksa herhangi bir cep telefonundan mı sanki aranmışımda haberim yokmuş gibi hissediyorum ️
-
Şimdi Vergi Dairelerinin her birinde bir tanıdık var. Kurumlar vergisi beyanının son günü son saatinde gelirsek bir parola verinde o saatte fırça yemeden işimizi hallettirelim
Son dakika koşturarak gelen müşavirlerle muhatap olmadığınız bir iş hayatınız olması dileğiyle. Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Vergi dilimini zenginden çok, garibandan az oranlarda tutmaya yetkili ellerin bu forumdan çıkmasını umut ediyorum
-
@sofuoglu hocam bende aradım bana da bilgi vermediler ve kimseye bilgi vermiyoruz dediler
-
Yarın yeni yıl hediyesi bekliyorum
-
Diyarbakır ılınden kımse yok herhalde ses seda da yok
-
Ankara’dan dosyası gelenler arandı mı nezaman başlanacağı söylendi mi daha dosyası gelmeyen bizlere ışık tutun
-
Ankara da ikamet edip başka il bekleyen güvenlik soruşturması biten veya aranan kimse var mı ?
-
İzmir için whatsapp grubu var mı??
-
@35zmr var kardeşim özelden numaranı yaz
-
@ceren soruşturmamdan haberim yok geldimi gittimi noldu bilmiyorum.. arayanda olmadı ayrıca ://
-
Ben de ankarada ikamet diyorum hiçbir gelişme yok malesef
-
@sofuoglu bankaya gıdıp dılekce verıyosun maas kartı olarak tanımlamakla da kısının kendısı yukumlu dıye bılıyorum
-
İstanbul için ikinci grup yakın zamanda çağrılacakmış..
-
@zeljkobra hadi inşallah bakalım.Ocak zaten kesin gibi de başı mı ortası mı sonu mu bekleyeceğiz artık.