2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guyguyankk Benim de gelmemiş
-
@msş mantıklı olan dediğiniz Hocam ama işte maalesef, işlemler bitince arayacaklarmış dosya gelince değilde
-
@yldzkrc bende yarın arıyım o zaman bakalım benım de dosyam gelmişmi acaba(dosya gelsin de ne zaman cağırırlarsa cağırsınlar)
-
İzmir bekleyen arkadaşlar İK yı arayıp hepimiz bi soralım belki birimize son durumu söylerler 0 (232) 483 79 30
-
İzmir İK yı aradım.Soruşturmaların daha tamamlanmadığını biliyoruz dediler.
-
@ty banada herkes aynı anda başlıcak dedi
-
@geleceğinuzmanı şubatı görcez biz bu gidişle
-
Ankarada ikamet edenler necatibey caddesindeki emniyetten öğrenebilirler güvenlik soruşturmasının durumunu. Ayni ili kazanan 8 kişinin güvenlik soruşturması bitmiş, Ankara ikametli
-
@ff kardeşim orası ilçe emniyet değil mi il emniyet yapıyor diye duymuştuk
-
@honesty öyleymiş hocam. Benim de ikamet sincan ama dosya ordaymış ve bitmiş
-
@ff eyvallah kardeşim girip hangi birime soruyoruz acaba gitsek te sorsak
-
@honesty onu bilmiyorum kardeşim. Oraya gidince sorarsanız söylerler ama
-
@ff sağolasın kardeşim hayırlı olsun senin içinde
-
İzmir kazanan arkadaşlar İzmir vdb insan kaynakları görevlimiz whatsapp grubumuzda direk bilgilendirme yapıyor. Gelmek isteyen varsa numara atabilir
-
@yunni61 hocam benide alırmısınız
-
arkadaslar evıne polıs gelmeyen veya gelen oldu mu ? yoksa istısnai durumlarda mı polis eve gidıyo(benım kımse gelmedi de merak ettim)
-
@msş bize henüz gelmedi. Her yerde gitmiyormuş zaten burada birisi demişti.
-
-
selam arkadaşlar, 1. grup ile istanbul’da ise baslayanlardanim.
bir iki birşey yazayım dedim.öncelikle çalışma koşulları çok rahat. sürekli okuduğumuz guy kötülemelerini yapan şahsiyetler benim olduğum yerde de mevcut. ama inanin ciddiye bile almaya değmezler. çünkü tamamı ekseriyetle dinazor gibi kuruma düz memur olarak atanmış ve belli yaşın üstündeki, yeni gelen personelin modunu düşürmeye and içmiş tipler. bunun dışında bizim gibi a grubu ile atanıp da kötüleyen bir kişi bile yok.
eskilerin yenilere tahammülsüzlüğü diye birşey var.
he benim bir ton yetkim olsun, daha çok kazanayım vs diyen zaten gelmesin. internette kötüleyip duran tipleri de bu grup oluşturuyor.
suanda ilan bekleyen ve isteyenler de atanır insallah. iyi akşamları
-
@2016mağduru Hangi daire ve servise verildiniz? Bi de ikinci grup hakkında herhangi bir malumatınız var mı?