2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@2016mağduru kurum ve kpss puanımı sordu benim de. en iyi bölüm olarak (geleceğe yönelik yükselme adına) tahakkuk gösteriliyor. benim kpss 94, kurum 83 ancak tahakkuk bölümüne verilmedim bu arada prestij olarak da icra bölümünü övdüler çalışanlar. bilmiyorum, kalıcı olursak yaşayıp göreceğiz
-
@haniyaki tahakkuk dediğiniz vergilendirme birimi oluyor sanırım.
bizde bazıları vezneye verildi. onların vezne olduğu en basından belliydi, kağıtlarında yazıyordu. bizimkiler 2 gün sonra belli oldu. zamanla farklı servislerde görevlendirilebilirmişiz.
henüz programları ve yapılan işlemleri idrak etme aşamasındayım:( ben anlamakta zorlanıyorum açıkcası. çünkü ciddi ciddi ders çalışmamız, vuka hakim olmamız, değişen yönetmelikleri öğrenmemiz gerekiyor.
oturup kanun okuyorum iste
-
@haniyaki siz icrada misiniz
-
@2016mağduru hayır.
-
@2016mağduru evet tahakkuk vergilendirme kolay gelsin. yapılmayacak şeyler değil. hem vmy ve smmm ye de oldukça katkısı olur eğer düşünürseniz ileride.
-
@haniyaki teşekkürler, insallah öğrenirim. zaman geçtikçe geriliyorum çünkü tam ogrenemedikce
-
@2016mağduru daha yeniyiz. bizden öncekiler kaç ayda öğrenmişler, stres yapmaya lüzum yok.
-
@2016mağduru Vergilendirme en gözde ama bi o kadar da zor servismiş, sıkmayın canınızı hemen kısa sürede öğrenilecek iş değil zamanla öğreniliyormuş, iş çeşitliliği fazla olduğu için. Ama öğrendiğinizde de size katkısı çok fazla oluyormuş.
-
atanan arkadaşlar işe çağırma nasıl oluyor ,tebligat mı geliyor?
-
@tony-soprano cep telinizi ariyorlar. ulasamazlarsa tekrar ariyorlar.
-
@cekirdek Hocam hangi ildeydiniz?
-
@2016mağduru hocam hemen vezneye vermeleri sıkıntılı değil mi yani sonuçta parayla uğraşılıyor ve daha hiçbir sey bilmiyoruz ..
-
@mehlikasultan Kocaeli ' de başladım hocam.
-
@cekirdek Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın
-
@mehlikasultan Teşekkür ederim. Insallah bekleyenler de başlar bir an önce
-
Arkadaşlar Ankarada daireye ulaşım nasıl olacak bi kolayı yok mu servis gibi
-
@hü-sbky servis yok bildiğim kadarıyla
-
@guycucekocu hocam servis yokmuş da ego-dolmuş mu çekecez her sabah akşam o çok kötü.ne bileyim ücretli de olsa personellerin ayarladığı bi servis de mi yok ki.
-
@hü-sbky Sanki İstanbul’da servis varda noluyor ,uymuyor Hocam uymuyor
-
@hü-sbky yokmuş ne yazık ki. Sadece eryamandan gelen bir servis varmış sanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.