2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Ayrıca ayın 27'sinde imzaya giden dosyamdan hala ses yok.
Teşekkürler GİB. -
@bengidönüş yıkıldım
-
@bengidönüş ayrıca benim imzaya giden bi dosyam bile yok
-
@abba10 öğrenciliğim 230 kuyruğunu beklemekle kapıya yapışık balık istifi seferlerle geçti hocam toplu taşımadan kurtulmak istiyodum uydururdum bi şekilde =(
-
@hü-sbky bence kaybettiler dosyaları buradan nasıl döneriz diye oyalıyorlar bizi.
Ya şunu duydum ama kesin bilgi değil, gelen dosyaları da bekletip tamamlandığında hepimizi birlikte çağırma ihtimalleri varmış diye ama söyleyen arkadaşım da hiç belli olmaz bugün söylediklerini yarın ben öyle mi dedim derler burası gib dedi
-
@bengidönüş umarım öyle yapmazlar çünkü benim soruşturmam başlamamış bile olabilir bekletmek istemiyorum sizleri yazık günah artık yeter.
-
@bengidönüş ben cuma günü aradım hocam benimde güv.sor bitti dairedeki işlemi kaldı. İlk önce eğitim mi olacak daire mi dedim şu an daire tespit işlemi yapılıyor bir değişiklik olmazsa dairelere gönderileceksiniz dediler
-
@nefiseok demek senin de bitti...kıskarrrdım.
-
@hü-sbky benden önce bitenler bile bekliyo ama şu an ikamet daire ihtiyacı hepsi inceleniyodur bi bakmışız,sen daha önce başlamışsın
-
@nefiseok yok o kadar da istemem.götürün beni gittiğiniz yere yeter
-
@abba10 oturdugunuz semte servis mi yok?
-
İkametgah Ankara. Atandığım il İK'yi aradım Cuma. Güv soruşturmaniz bitti dairedeki işlem bitince arayacağız dedi. İşlem süresi ne kadarki?
-
@sınavstilisti Bu hafta içinde çağırırlar büyük ihtimalle işlemler uzun sürmüyor
-
Güncelleme: Aradılar (Bursa)
-
Arkadaşlar İstanbul 2.grubun çağrılması için ilk grubun bir kısmının eğitime gonderilmesi mi düşünülüyor, bununla alakalı ilk gruptaki arkadaşların dairelerde duyduğu birşeyler varsa paylaşırlarsa sevinirim
-
Valla arkadaşım bizim dairede yeniler ikinci grubun 15-18i gibi başlayacağını söylüyorlar mutemet de öyle dedi ama bugünden duyururlardı öyle olsa umarım haklı cıkarlar. @sofuoglu
-
@guydemapusant hocam ilk grubun duyurusu ile başlaması arasinda 6 gün vardi, sizin dediğiniz gibi olacaksa şayet bu haftaiçi duyurunun gelmesi lazım tabi duyuru başlama arasında yine 6-7 gün olacaksa, inşallah bu haftaiçi gelir ne diyelim
-
@hü-sbky ben uyduramadım inşallah siz uydurursunuz bi şekilde servisi, şuan balık istifi toplu taşıma olarak online ım:D
-
@guycucekocu Evet semtim güzergahla alakasız.Öyle kesin her yere servis beklemeyin yani.
-
@abba10 Allah kolaylıklar versin, eve varmadan oturabilmeniz dileğiyle =D