2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mutadismutandis anladım hocam öğrensekte bi şey geçmez ya ele zaten illaki bi gün başlatacaklar yani kaçarı yok herkes için hayırlısını bilen Allah
-
Geçen hafta 40 kişi hazır olsun demişti bi arkadaş Ankara için.Başlayan var mı o gruptan hala bekliyolar mı yoksa?
-
Bide çalışmaya başlayan arkadaşlar nasıl bi duygu ne hissediyosunuz anlatsanız ya az çok sıkılıyoruz biz evde
-
Merhaba Arkadaşlar, Ankara'da ikametgahı olup da işe başlayan var mı ?
-
@msş Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
-
İstanbul 4 yedek daha çağırmış..
-
Ben de ivdb İnsan kaynaklarını aradım güvenlik soruşturmam tarafınıza geldi mi diye bi saniye bağlıyorum dedi tam heyecanlanıyodum bağladıkları yer bu konuda Bilgi veremiyoruz dedi arka fonda vay delikanlı gönlüm şarkısı kulaklarımda yankılandı İstanbul pek ketum ser veriyo sır vermiyo ikinci grup hakkında bilginiz var mı dedim çalışmalar sürüyor ama ne zaman olacağına dair bileğimiz yok dedi..Arayacak arkadaşlara söylemiş olayım
-
bugün beni ivdbden aradılar askerlik erteleme tarihiniz 19 ocakta bitiyor şubeyle görüştünüz mü diye bende hayır dedim görüşmemi söylediler.Sizce ocakta atamamız gerçekleşir mi dedim inşallah uğraşıyoruz dedi.Sanki bu iş şubata sarkacakmış gibi geldi bana.
-
@cag317 şubata kalmaz gibi geliyor bana ama bilemeyiz tabi.Lakin eğitim başlayınca o açığı doldurmak için normal şartlarda ikinci grubun çağrılması lazım
-
@zeljkobra hiç haberim yok ya. bizim eğitimler bile belli değil daha.
hangi daire olduğunu söylemeyeyim de vergilendirme birimindeyim ben. görevlendirmeyi müdür yaptı.
birimlere dağıtırken baz aldığı seyin bitirilen okul ve bölümü ya da kurum puanı olduğunu düşünüyorum. üniversite daha büyük ihtimal ama.
-
@2016mağduru birimlere dağıtmanın dediklerinle ilgisi yok dostum eğitim dönüşü yerleriniz değişecek zaten. Yeterliliğe kadar bircok servis gezeceksiniz
-
@guydemapusant biz birimlere hemen dağıtılmadık, birkaç gün bekledik ve ihtiyaca göre müdürün de takdirine gore belirlendi. müdürle bugün konuştuk, bize çalışmamız gereken kanunları vs söyledi kendi alanımızla ilgili. kısa süre sonra değişecek olsaydı zannetmiyorum bunları söylesin.
başka daireleri bilmiyorum ama bizim vergi dairesinin değişmeyecektir, en azından kısa süre içinde. ileriki dönemlerde olabilir tabi. -
@mehlikasultan ben başladım hocam
-
@cekirdek hayırlı olsun hocam gözünüz aydın evrakları ne zaman teslim etmiştiniz
-
@mehlikasultan erzurumda yasıyorum ama ikametım istanbul bızımkıler polis falan daha gelmedi dediler de ondan merak ettim
-
arkadaslar bırım falan dıyorsunuz da merak ettim hangi birimler var guyda ve bu birimlerden hangileri ön planda ?
-
@2016mağduru hocam herkes sizin gibi olsa keske tsk ederim paylasımınız ıcın. dediğiniz gibi eski yeni çatısmasına bende sahıt oldum eskiler yenilerı cok kıskanıyor dıyebılrıımn hep kin nefret kıskanclık halbuki herkes rızkını alır onun ıcın bır gun bızde eskidiğimizde insallah bu kalın kafalılar gıbı kıskanc olmayacaz yenılere hep destek oluruz
-
merhaba arkadaşlar. ben de dün Tekirdağ'da göreve başladım. vergi dairesi başkanlığındaki ve sonra görev yapacağınız vergi dairesindeki işlemleriniz bittikten sonra görev yapacağınız yerin müdürü sizinle görüşüyor ve sizi ihtiyaç olan bölümlerden birisine atıyor. izlenimlerime göre her bölümün artıları ve eksileri var ancak genel olarak çalışma yeri, ortam, çalışma arkadaşlarımız sıcakkanlı ve iyi insanlar. eski yeni çatışması benim bulunduğum yerde sıfıra yakın. hatta 40lı 50li yaşlardaki ablalarım aşırı sempatikler ve yardımseverler. birisinin elinden kurabiye yemek dahi nasip oldu ayrıca bu ablalar ve abiler konulara ve işlemlere son derece hakimler. bize işi öğretecek olan kişiler de onlar.. tabii üst rütbelerde olup da gerçekten o dereceye nasıl geldiğini çıkaramayacağımız kişiler de her kurumda olduğu gibi burada da mevcut. (bir zamanlar lise mezunu ve sınavsız alımlarla girenlerden büyük ihtimalle )
bu arada işlem yaptığınız her dairede yeni olduğunuzdan dolayı çay ve kahve içmekten 1 aylık sıvı ihtiyacınızı gideriyorsunuz. mümkünse tok ve sulu gidin. (susuzun zıttını bulamadım )
öncelikle yapacağımız iş, tahakkuk adı verilen servis hariç ilkokul mezunlarının dahi yapabileceği bir iş. yonca şeklinde masalar var ve siz de boş olan masalardan birine oturuyorsunuz, evet artık orası size ait Ankarayla yapılan iletişim sonrasında size ait bir kullanıcı adı ve şifre gönderiliyor. bu kullanıcı adı ve şifrenizle bilgisayarlarda oturum açabiliyorsunuz. 2 adet program var ve bu programlar üzerinden de işlemler gerçekleştiriyorsunuz. meslekte 23 24 yaşında başlayıp şu an uzman olan kişiler var. (benim yaşım 29 )
çalıştığım yerde meslekten rahatsız olanları görmedim ancak tavsiye veren ve daha iyi yerlere geçmemiz gerekenleri söyleyenleri gördüm. iyi niyetli olduklarına eminim.
özellikle bu son sınavla gelenlere karşı daha bir saygı durumu sezdim. nedenini az çok sizler de biliyorsunuzdur
şimdiden herkese iyi çalışmalar dilerim. -
@haniyaki Bilgiler için teşekkürler bu iki programı bize servis arkadaşlarımız mı öğretiyor? Saygı konusunda haklısınız benim atandığım yerde de uzman yard olmak kolay değil diyorlardı alımların az olmasından mı acaba ben buna bağladım
-
@mrs-keynes evet. zaten 2 programın tamamını değil sadece servisimizle ilgili kısımlarını öğretiyorlar