2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@maliyeciniz Valla hocam ilk grup 15 ocakta eğitime alınacakmış
Bana onlar eğitime gitmeden çağrılma ihtimali hep zayıf geliyordu ama bizzat kendim arayıp sordum. Kısa sürede ikinci grup çağrılacak dedi
Lakin şöyle bir durum var, bazı arkadaşların daha güvenlik soruşturması başlamamış
Buradan şu sonuç çıkıyor: demek ki kalan 411'i tek seferde çağırmayacaklar. -
Hocam nasıl başlamamış sorusturma ya onlar mı söyledi
-
@honesty Hayır kardeşim, İzmir'İn bi ilçesinde yaşayan arkadaşım, emniyete sormuş. Onlar da henüz kendisi hakkında bir soruşturma talimatının gelmediğini söylemişler..
Bu tarz geciken soruşturmaları bekleyecek olurlarsa işimiz uzun .)
Onun için tek seferde 411 yapmayacaklar gibi duruyor
Öyle olsa yakın zamanda çağıracağız demezlerdi sanırım
Çalışmalar sürüyor, bitince çağırırız derlerdi diye umuyorum :)) -
@zeljkobra vallahi hocam bende ankara da ikamet ediyorum benimde pek umudum yok nedense neyse geç olsun güç olmasın artık sağolasın bilgiler için
-
Benimde soruşturmam yeni yapılıyormuş bir iki güne tamamlanır dediler. Ama iki hafta içinde herkesin tamamlanır diye düşünüyorum parça parça yapmazlar muhtemelen
-
@paretooptimal siz nerde oturuyosunuz hocam
-
Ankara ikametgah dosyam gelmiş arkadaşlar ankara atama, arayıp geldi mi diye öğrenebilirsiniz, polis gelmemişti eve, işlemler devam ediyor sizi arayacağız dediler bundan sonrası telefon beklemece darısı tüm Ankara grubuna 21nde teslim etmiştim evrakları.
-
@zeljkobra ben evde tek seferde çağrılmayacağı düşüncesindeyim.Tahminim onlar eğitime gittiğinde yerine yeni grubun çağrılacağı 15inden önce de olabilir bakalım bekleyip görcez
-
@maliyeciniz ben de olacaktı evde nasıl oldu anlamış değilim istirham ediyorum düzeltmeyi geri getirin
-
@yldzkrc gözünüz aydın hocam hayırlı olsun
-
@honesty küçük bir ilçede hocam.
-
@hü-sbky saolun Hocam darısı başınıza birlikte başlamak dileğiyle
-
@yldzkrc nereyi arayıp öğrenebiliriz arayıp öğrenin demişsiniz ya. hayırlı olsun bu aradaç
-
İzmir de çağırılan yada aranan kimse yok mu?
-
İzmir hiç hareketlenmenin olmadığı tek yer sanırım.Hala bekliyoruz
-
@rukiyesv 0312 509 10 00 Hocam burayı arayın operatöre bağlanmayı bekleyin, insan kaynakları atama birimine bağlar mısınız diyin, orda isim soyismi ile dosyanızın gelip gelmediğini öğrenebiliyorsunuz, teşekkür ederim darısı başınıza
-
@yldzkrc hocam tmm da madem dosya gelıyor bunlar neden dosyan gelmiş diye bilgi vermıyorlar. cunku sorusturmanın bıtmesi demek bu illa bız mı arıycaz
-
Bugun aradım güvenlik sorusturman geldı dedıler acaba ne zaman haber verırler yanı cagırırlar
-
@yldzkrc tesekkur ederim
-
Ankara da arayıp da dosyasi gelmeyenler var mi ? Ben aradim da benim gelmemis henuz