2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@zeljkobra hocam benim ikametgah da İstanbul olduğu için ikametgaha yakın yere verdiler. Maalesef hocam duymadım öğrenirsem yazarım️
-
@turkkızı hocam hayırlı olsun hangi servise verildiniz
-
Sağ olum hocam. Servisi yarın iş başı yapınca öğrenicez inşallah:)
-
Ankara için 40 kişi hazır olsun.. ikametgah Ankara olanlar dahil
-
@sabreden-derviş emin misiniz hocam ikamet ankara olanlardan pek umut yok gibi duruyo şimdilik .
-
Bugün ankara insan kaynaklarini aradım ikametgah ankara fakat daha güvenlik soruşturmam gelmemiş arkadaşım da aradı onun da gelmemiş. Güvenlik soruşturmasi gelenler var mi dedim var dediler bilginiz olsun:)
-
@nefiseok 40 kişinin ismi şu an kuruma ulaştı içinde ikametgah Ankara olanlar da var
-
Ben de aradım gelmemiş benim dosyam da ikamet ankara
-
İK yı arayıp tam olarak neyi soruyorsunuz? Yada lafa nasıl giriyorsunuz?
-
@geleceğinuzmanı güvenlik soruşturmam sonuçlandı mı öğrenebilir miyim ?
-
@hü-sbky ben geçen hafta İstanbul egm yi aradım bilgi vermediler akabinde İstanbul ik yı aradım onlarda bilgi vermediler, heralde İstanbula has bir durum., herkes kolaylıkla bilgi alabiliyor bir ben alamadım gibi bir his oluşuyor foruma bakınca vallahi çözemedim
-
@sofuoglu Kardeşim sen de konuşmaların kayıt altına alındığı yerden soruyorsun. Telefonda tabi ki bilgi vermezler.. Gidicen emniyete, güzelce rica etcen o zaman belki yaptık yolladık falan derler
-
Arkadaşlar ikametgahım üsküdar görev yerim mecidiyeköy.Üsküdarlıları mecidiyeköy şişli beşiktaş vergi dairesine vermişler.
-
@atanamayan Bu da ilginç olmuş. Üsküdar’ı Kadıköy Ümraniye gibi yerlere vermeleri gerekir ulaşım açısından
-
@sofuoglu ben de bilgi verdiklerini ve alabildiğimi düşünmüyorum hocam ismimi söyledim bir saniye bile geçmeden sizinki gelmedi dediler
-
@tusaoo valla benim içinde sürpriz oldu.Ama kadıköy üsküdar yazan hepımızı oraya vermişler
-
Bende aradım benimde gelmemiş
-
@atanamayan Hayırlısı olsun . Ulaşım konusunda sıkıntı olmaz umarım
-
@tusaoo amin bende tırsmıyor degilim bakalım görcez neler olcak.
-
Istanbul icin bugun teblig alip da baslamayanlar var mi ?