2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
İki güne bir arıyorum insan kaynaklarını bıktılar artık benden ama dosyam hala gelmemiş️
-
@guyguyankk daha fazla uzamaz inşallah bizimki de
-
@mehlikasultan evet hocam çağrıldım. 1 hafta olacak.
-
ikamet ANKARA
memleket ANKARA
okul ANKARA
görev yeri ANKARA
bekliyoruz ANKARA
bekliyoruz hala...(çok içerlendim şiir yazasım geldi)
-
@quietquiet aynı ben
-
İkamet Ankara atama Ankara yarın görev başı yapıyorum Allah ın izniyle bütün tercihini yap a teşekkür ederim ️️
-
@yldzkrc hayırlı olsun. Benim de Ankara. Ancak ben tebligat gönderilsin dedim. Bu yüzden 2 3 gün geç başlıcam. Yarın ilk günün deneyimini paylaşır misiniz
-
İstanbul 2.grupla alakalı güncel bir duyum var mı ?
-
birşey sormak istiyorum. kuruma gelen dosyalardan bazıları ayrılarak komisyon karar vermesi için bekletiliyormuş acaba güvenlik soruşturmasında bir problem çıkan dosyalaramı böyle birşey yapıyolar.(yani dosyalar toplu gelmiş fakat aralarından bi kaç dosya yı ayırıp bekletiyolarmış böyle birşey olabilirmi?)
-
@hi35 hangi il için bu dediğiniz belki vergi dairesi seçmek içindir emekliye ayrılanlar olacakmış
-
@hi35 Eğer değerlendirme komisyonuna kalmışsa, güvenlik soruşturmasında sıkıntılı olanlar var demektir.
-
İvdb nin sitesinde yatıyorum resmen ya açıklasalarda kurtulsak
-
Il söylemeyeyim arkadaşları tedirgin etmeyeyim ama zaten çoğu ilde cagirilmayanlar için aynı durumu vardır. Bir kısmı çağrılıp bir kısmı cagirrilmayanlar iller için
-
@hi35 bu bilgiye nereden ulaştın dostum, rutin işleyiş mi böyle yoksa çalışan bir arkadaş mı söyledi ayrı komisyon kurulduğunu
-
@hi35 ne yani İstanbul'a çağrılmayan 400 kişiye yakın kişi şüpheli mi? Yanlış bilgilerle insanları tedirgin etmeyin hocam.
-
@hi35 Çağrılmayan birçok kişiyi çoktan tedirgin ettiniz bile. Ya hiç paylaşmayın yada tam olarak neyse onu söyleyin . Ohal sürecinde Gerek yok bence emin olmadığımız bu tür paylaşımlara
-
Eğer 18 inde ikinci grup işe başlayacaksa yarın listenin yayınlanması lazım
-
Güvenlik soruşturmaları sonuçlarını zaten emniyet başkanlıklarda oluşturulan komisyona gönderiyor oradan yürütülüyor atama işlemleri bundan anormal bir durum yok. Cümlelerimize dikkat edelim.
-
@honesty ben inanmıyorum artık sözde bugün gelecekti
-
@merveek geçen sefer 6 gün önce liste açıklandığına ithafen dedim fakat nereye kadar bekleyetecekler zaten elbet bugün yarın açıklanır