2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Çok şükür bu sefer çağrıldık
-
Toplamda 704 kişi çağrıldı. Bende 150 kişilik kalanlar içindeyim üzüldüm ya neden böyle yaptılar evrakım gideli bir hafta oldu neyi bekliyorlar daha
-
@paretooptimal Benim evraklarım gideli, 23 gün oldu
Ben korkmaya başladım.. -
@zeljkobra o daha fenaymış allah sabır versin hepimize. İki grup olur diye düşündüm hep çok beklentiye girmemek lazımmış üç te olur dörtte
-
Yeter be kardeşim yeter ya hu yetmedi mi beklediğimiz, 9 ay bitti bekliyoruz aha dedik şükür duyuru geldi açtık gene listede adımız yok reva mı bu bize, yeteri kadar sabretmedik mi, en yakın arkadaşım 1 ağustos'da askere gitmişti yarın gece gelecek ben hala daha duyuru bekliyorum, süre uzadıkça bi sıkıntı mı var kuşkusu da oluşuyor ister istemez ne diyeyim bilemiyorum gerçekten...
-
@sofuoglu hocam korkuya gerek yok ne olabilir. 3-5 kişi olsa belki ama 150 kişi var daha bir sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun.
-
@zeljkobra evrakın ne zaman gittiğini nerden öğreniyorsunuz
-
@paretooptimal hocam hiç bilmiyorum gerçekten, artık beklemek o kadar koyuyor ki sağlıklı düşünemiyorum belki de..
-
@mustafakeser Emniyetten öğrendim ben, tabi ki içeriği hakkında bilgi vermediler ama gelip gittiğini söylediler..
-
@sofuoglu beklemek çok zor gerçekten. Üç hafta arayla çağırdılar kalanlar daha az kişi 1-2 haftaya da bizi çağırırlar inşallah
-
@zeljkobra peki telefondan mı sorduruyorsunuz ilçe emniyete mi gidiyorsunuz nasıl yapılıyor acaba
-
@mustafakeser Telefonda sordum ben.. Karşıdaki memura bağlı, bazıları bilgi veremiyoruuz diyip kesitirip atabilirler..
-
@zeljkobra eyvallah hocam
-
@sofuoglu Hocam uzadıkça sanki bişey varmış kuşkusu düşmesin içinize alakası yok.Sadece işler böyle yürüyor önceki alımlarda da böyle oldu içinizi ferah tutun
-
çok şükür bende çağırıldım ikamet ankara bu arada
-
@maliyeciniz Hocam güvenlik soruşturması kuruma ulaşmışsa, hangi sebeplerden ötürü çağrılmayız ki?
-
@zeljkobra vala orasını ben de bilmiyorum ama ben bulunduğum yerin emniyetini aradığımda soruşturmanız bitti kuruma gönderilecek demişti bi hafta sonra İstanbul ilk Grubu çağırdı adım yoktu.Şimdiki listeye nasip oldu isim.Vardır orda kendilerince yaptıkları bir sıralama içinizi sıkmayın,tedirgin olmayın.Ben daha guyda soruşturmadan kalıp göreve başlamayan duymadım,görmedim.Muhtemeln 2 hafta sonra da siz çağrılırsınız.
-
Ben de şunu merak ediyorum şimdi 18inde çağırdılar ya ben şehir dışındayım 18inde gelip birimi öğrenip 15 günlük başlama süremi kullanamıyo muyum?Kuzenlerim var diye İstanbul yazdım tuttular 15 tatilde çağırdılar yetmez gibi 24-28 ocak arası yeğenim doğacak bi yolu var deyin bu işin
-
@maliyeciniz hocam haklısınız da işte beklemek çok yordu, üstüne bu gruptada olmayınca sağlıklı düşünme yetimiz kayboldu belki bilemiyorum
-
@sofuoglu hocam ben emniyetten olumlu bilgi almama ragmen kurdukça kuruyorum başımın ağrısından ölücem