2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@honesty ortada inanılmaz bir bilgi kirliliği var 15 inden önce gelmeyecek diyende var şubatta diyen de var var da var umarım bir an önce gelir
-
Sizi gördükçe ben mutlu oluyorum varya. Allahım hayırlıysa bizede nasip etsin. Atanınca unutmayın iibflinin dertlerini yardımcı olun Allah utandırmasın görevinizi vatan aşkı millet sevgisi şuuruyla yapın inşaallah.
-
Holywind. Ben bi tahminde bulunmadım öğrendiğim bilgiyi paylaştım. Boyle bi durum var yani sorduğunda dosya gelmemiş diyorlar ama üzerine düştüm öğrendim ki dosyalar gelmiş komisyonun toplantısı bekleniyor komisyon karar verecekmiş. Net kesin birşey var güvenlik soruşturması problemolan kişileriçin komisyon karar verecek. Bu komisyon ise başlamak için olusturulan komisyondan farklı.
-
Buyuk iller için birşey diyemem ama küçük iller icin bu durum geçerli olma ihtimali yüksek. O komisyondanda olumsuz birşey çıkacağını sanmıyorum dedi sorduğum kişi. Artık rahatlamak için mi dedi onu anlamadim.
-
@hi35 Tam tersi, değerlendirme komisyonuna düştükten sonra kurumlar risk almıyor, gelecekse de mahkeme kararıyla gelsin diyor. Lakin ben mülakat öncesi bi araştırmanın yapıldığını duymuştum. Sıkıntı olan adaylar mülakatı geçemezdi bence..
Ayrıca bu zamana kadar da GUY güvenlik soruşturmasından takılan duymadım -
@tusaoo sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza...
-
@hi35 81 ilden gelen insan var. Herkesin evrakı aynı anda gelemez sonuçta. Arada sizin dediğiniz durumda olanlarda vardır elbet ama herkes olduğu söylenemez . Olsa da ancak çok az alım yapan ve yedek çağırmayan iller için geçerlidir.
-
Umarim dediginiz gibidir. Yakında belli olur zaten
-
Yazılı sınavının üzerinden 9 ay geçti
Hayır millet atandığımıza inanmamaya başladı -
Milleti geçtim ben de unuttum gibi kpss ye başlıcam heralde vallahi ne zor oldu şu işe girmesi ya
-
Arkadaşlar ben de bekliyorum hala.23 kasımda evrak teslimi yapmıştım yalnız ertesi hafta bi adres değişikliği yaptım o yüzden mi uzadı diye düşünüyorum. Sizler ne zaman evrak teslimi yapmıştınız ?
-
Yok hocam ondan değildir yarısı başladıysa yarısı bekliyor
-
@hü-sbky ben daha önce hiç aramadım ama meraktan ölüyorum telefon numarasını bana yazabilir misiniz rica etsem atama birimini arıyoruz değil mi?
-
@silbaştan Ankara için mi bekliyosunuz hocam
-
Az önce avdb yi aradım,başlayanlar daha yarı olmadı çok normal süreç böyle dediler.
-
5091000 dan insan kaynaklarına bağlanabilirsiniz.
-
@hü-sbky evet Ankara. Çok teşekkür ederim
-
@silbaştan aradınız mı acaba
-
İstanbul liste yayınlandı
-
http://www.ivdb.gov.tr/gelir-uzman-yardimcilari-duyuru2
265 kişi daha çağrıldı İstanbul