2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@maliyeciniz Valla 15 günlük süreyi kullandırtmıyorlar hocam.. Kanunda açık açık 15 günlük hakkın var diyor ama kurum kafasına göre kanunu eğip büküyor işte..
-
@sofuoglu müsterih olun hocam tabi ki beklemek çok zor ama yıllardır bekliyoruz bi kaç hafta daha mı dayanılmayacak Ama içinizi karartmayın bunun güvenlik soruşturmasında bi sıkıntı olduğu anlamına getirmeyin.Allah tez zamanda güzel haberi nasip etsin sizlere de inşallah
-
@zeljkobra aynen kanunda var nasıl olmuyo ki?Önceki grupta da mı öyle olmuş.Bak nasıl canım sıkıldı şimdi ben ona güveniyodum oysa artık haftasonlarını kullancam o zaman.
-
@maliyeciniz evet o süreyi vermemişler
Tebliğin ertesi günü herkes işbaşı yapmış.. -
@zeljkobra enteresan ya nasip artık saolasın bilgilendirme için.
-
@skryekndmr hocam olumlu bilgi derken içeriğe yonelik mi bilgi alabildiniz
@maliyeciniz sağolun hocam size de hayırlı olsun bu arada İnşallah iyi bir vergi dairesine atamanız olur
-
@maliyeciniz o 15 gun il disinda olup tebligatimiz geldigi durumlarda gecerli sanirim. Biz gidip elden alacagimiz icin o gun tanisma vs olup ertesi gun goreve baslangic oluyor
-
657 sayılı kanunun 62. ve 63. maddelerindeki süreler yeni başlayanlar için gayet net ve açıktır. Her kurum bu sürelere uyar. Bu sürelerde ikametgahınız ve göreve başlayacağınız yer dikkate alınır. Ya 15 gün içinde ya da ertesi gün.
-
@sgkbıkkını Hep bunu söylüyoruz da, 15 günlük süre verilen tek örnek yok.. Sorunca da vermiyoruz diyorlarmış..
-
arkadaşlar şehir dışından gelenler için istanbulda nasıl kalacak yer ayarlanıyor. kendimiz mi ayarlıyoruz yoksa kurum mu bilgisi olan var mı?
-
@yldzkrc hocam vmy kazanmıstınız sanırım mulakatlar yapıldı mı surec ne oldu?
-
@cag317 ya kendiniz ayarlıyorsunuz yada misafirhane var orada kalıyorsunuz. İsterseniz arayıp bi sorun misafirhaneyi
-
@tusaoo tamam teşekkür ederim o zaman pazartesi ben arayım.
-
@hobbes çok garip ya direkt tarih koyup gelin diolar zaten başka seçenek bırakmıyorlar ki.Yine de şansımı dener bi sorarım ben tanışmak istemiyorum hazır değilim derim
-
Başlayın artık da dostlar yeni ilana baskıları arttiralim. Sizlerde ataması yapılan, atamayı bekleyen dostlarımız olarak bundan 1 yıl öncesinde yaşadığınız stresi unutmayın ve gerekli platformlarda desteğinizi eksik etmeyin.
-
@msş evet hocam yapıldı ocak sonu mülakat Sonuçları açıklanacak diye açıklama yapıldı beklemedeyiz
-
şehir dışından gelecekler olarak Sakarya ili için 15 günlük süre tanıdılar bize arkadaşlar ilde ile değişiyor sanırım.
-
@rukiyesv Sizi telefonla arayarak ya da tebligatla mı çağırdılar Hocam?
-
Evet şükür bizede sıra geldi perşembe günü Bismillah deyip başlayacaz.Çağrılan arkadaşlar şimdiden iş başarılar diliyorum,çağrılmayan kardeşlerim sizede sıranın bir an önce gelmesi dileği ile,daha önceden çağrılan arkadaşlar size bir sorum olacaktı o gün için yanımızda birşey götürmemiz gerekiyormu yoksa selamın aleyküm deyip kapıdan içeri giriyormuyuz?
-
@miltonfriedman iş hayatında başarılar dileriz, hayırlı olsun sevgili milton