2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Sınav ile mülakat arasında ne kadarlık bir süre geçiyor arkadaşlar?
-
@miltonfriedman aynen oyle basliyorsun dostum. Ilk gunler daire ile tanisiyorsun. Sonra calisacagin servis belli oluyor oyle devam ediyorsun.
-
@mery yaklaşık 4 ay bekledik.
-
@maliyeciniz ben henüz çağrılmadım ama arkadaşlarım çağrıldı şehir dışında olanlara 15 günlük süre tanındı. Ankara ikametliler bekliyoruz.
-
@hü-sbky Pek de az bir süre sayılmaz.Genelde bu şekilde sanırım.
-
@antimülakat Eyvallah dostum darısı diğer tüm emek veren kardeşlerime.
-
@miltonfriedman Bi kaç vesikalık alın diyen arkadaşlar olmuştu. Onun dışında bişey yok galiba
-
@rukiyesv liste halinde yayınlanmayan iller 15 günlük süreyi veriyo ama İstanbul bi hafta önce liste yayınladığı için ekstra 15 gün vermiyo o bir hafta yeter diye düşünüyo zAnnımca
-
arkadaslar pekı bu dediğiniz 15 günlük süre ne zaman baslıyor arandıktan sonra mı teblıgat elimize ulastıktan sonra mı ?
-
İyi günler arkadaşlar ben kamu kurumunda çalışıyorum İvdb beni cuma günü aradı fakat Web sayfasındaki listede ismim yok.Benim gibi kurum degisikligi yapacak arkadaşlar bana özelden ulaşabilir mi lütfen?
-
Ayın 18 inde mi başlayacaksiniz? Yani diger arkadaşlarla beraber mi ?
-
@zeybek 18 inde başlayacak olanlar ilk kez memuriyete atanacak olan arkadaşlar ben memur olduğum için süreç bizde farklı oluyor
-
Anladım teşekkürler. Acaba memur olmayip cagrilan varmidir bu şekilde. Bende bekliyorumda ama bi yerde calismiyorum
-
@zeybek listede olmayanlar yedeklerin soruşturması bittiğinde başlar herhalde
-
Önceki alımlar nasıl olmus acaba . Bence kalanlarida listeyle cagirirlar yedekleri de telefonla arayip başlatirlar oyle umuyorum yoksa cok bekleriz yedeklerle cagırırlarsa.
-
@bezgin38 sizin gibi telefonla cagrılıp ama memur olmayan var mi acaba? Eger varsa bu hafta icinde aranabiliriz o zaman
-
Arkadaşlar benim gibi ikamet ettiği ilçeyi kazanıp evrakları ilk teslim edip 2 aydan fazla süredir bekleyen var mı ?
-
arkadaslar guyun maası bildiğim kadarıyla 3700 cıvarı.peki hani bazı mesleklerde olduğu gibi bunun da maasında istanbul taşra veya buyuksehir küçüksehir ayrımı oluyor mu? yoksa her yerde maas aynı mı?
-
@msş Heryerde aynı.
-
@uzmanyrdd eyvallah hocam