2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar merhaba. Hepinize hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Sizden bir konuda duyarlı olmanızı rica edecektim. Göreve başlamayacak veya başka kuruma geçecek olan arkadaşların görevden feragat etme konusunda daha duyarlı ve hızlı olmalarını rica ediyorum. Çünkü yedek sırası bekliyoruz. Ve zaman daralıyor. Bu konuda bilgi sahibi olmayan arkadaşlarınızı uyarırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
-
Arkadaslar merhaba acaba ankara icin yazili sinava girmeye hak kazanan son kisinin siralamasi kacti bilen var mi ?
-
Arkadaşlar ankara da eğitimler 19 subatta başlıyormuş iki iki buçuk ay sürüyormuş ilk eğitim nisan da bitecekmiş ardından 10 gün ara verip ikinci gruba başlanacakmış böyle grup grup temmuza kadar sürüp temmuz eylül arası tatil eylülde tekrar eğitimlere devam edilecekmiş...bu hafta dairelere eğitim icin yazı gönderilecekmiş sayı gönderilip biz ilk grubu isteyenler isim yazdırıyormuşuz özellikle ankara ikametli olup başka şehiri kazananlar isim yazdırabilirsiniz ilk grup için yardimci olurlar denildi
-
@nameless hocam ankara ikametgahlı olup başka yer kazananlar nasıl isim yazdırıyor? ben henüz başlamadım göreve. bu durumda eğitimin en erken şekilde olması için ne yapabilirim? bilgi verebilir misin?
-
@bdbd benim de yeni belli oldu atandığım daire ev veya misafirhane icin egitim tarihlerini sordum 19 subatta baslayacak denildi o zamana kadar gecici bir yerde kalın biz dairelere sayı veriyoruz onlar kendileri eğitime gönderecekleri kişileri belirliyorlar siz dairenize söyleyin ankara ikametli oldugunuzu geçici kaldığınızı eğitim için isiminizi yazarlar zaten ilk grupta gidersiniz dönüstede ev tutarsınız yardımcı oluyorlar denildi...sizinde sanırım inşallah yakın tarihte belli olursa atanacagınız daire aynı şekilde yapabilirsiniz
-
@nameless hocam beni de şimdi aradılar. çarşamba başlıyorum 24 ocakta. eğitim subatta dedi. tebligat beklersem 15 günlük yasal süreyle birlikte ilk gruptaki eğitime gidemezsiniz dedi. ben de başlayayım dedim. acaba şubatta kesin eğitim olur mu? geçici bi yerde kalmak mantıklı sanırım dimi hocam
-
Ankara için bekleyen arkadaşlar yarın Necatibey e gitmeyi düşünüyorum, giden sonuç alan var mı?
-
@bdbd hayırlı olsun çok sevindim.sanki geçici kalıp ilk egitime gitmek daha mantıklı gibi yine de siz bilirsiniz bana 19 şubat denildi ama yine de emin olmak için 0312 387 33 45 istiyorsanız arayın 12 37 e baglanın soner bey var egitim ile ilgili her seye tarihlere kadar o ilgileniyor cok yardimci oluyor kendisi ona danısırsanız içiniz daha da rahat eder.
-
@hü-sbky hangi il için gideceksin hocam? gittiğimde gördüğüm illerden biridir belki
-
@bdbd ankara hocam
-
@hü-sbky hocam ben görmedim ankarayı. farklı iller vardı ama. gidip sor bence tc ile sorgulayıp bilgi veriyorlar. posta gitti gitmedi diye. içeriği tabi söylemiyorlar.
-
@bdbd teşekkürler hocam
-
@nameless çook teşekkür ederim aradım şu an ferahladım hocam19 şubatta tüm iller için ilk grup eğitimler başlıyormuş diğer arkadaşların da bilgisi olsun
-
Bizim soruşturma ne zaman bitecek ya️️
-
@hü-sbky Ben 26 aralıkta gitmiştim 15-20 güne biter demişti. Geçen hafta cuma aradım avdb'yi henüz soruşturma dosyam gelmemişti. Bu hafta cumaya kadar yine beklemeyi düşünüyorum yine gelmemişse giderim necatibeye
-
Bir de ben gideyim yarın bakalım ne dicekler.
-
Arkadaşlar ilk maaşı nasıl alıyoruz 1 maaş mı 1 bucuk maaş mı diye sorsam ayıp etmiş olur muyum maaş alan arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?
-
Güvenlik soruşturmasında problem çıkıp komisyon kararı bekleyen varmı ozelden yazabilirmi?
-
@hü-sbky Buraya yazar mısın hocam ne dediklerini
-
@mehlikasultan ise girdigin gun normalde 1 tam maas aliyorsun (memur maasi pesin odeniyormus)
- memurlar her ayin 15.de maas aldigi icin ayin 15ine kadar calistigin her gunun maasi + 1 tam maas aliyorsun.
-yani baslangic tarihin onemli.
- memurlar her ayin 15.de maas aldigi icin ayin 15ine kadar calistigin her gunun maasi + 1 tam maas aliyorsun.