2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mrs-keynes mantıklı bir tavsiye hocam değerlendirebilirim oraya verilirsem:) Tabi eninde sonunda geleceksek bence de baştan olması daha mantıklı hayırlısı olsun bakalım.
-
Denetim uygulama birimi hakkında bilgisi olan var mı?
-
arkadaslar bu guy eğitimleri nasıl gecıyo sıkıcı mı zevkli mi zor mu bilgisi olan var mı (cunku sanırım 1 ay falan surecek eğer sıkıcı veya zor ise o kadar zaman nasıl gececek)cok şükür çağrıldık ama şimdi de bu kafamı kurcalıyor
-
İzmir kadar bahtsız bir grup var mı acaba 150 kişi kaç aydır bekliyoruz başlayın diyen yok. Kendi adıma soruşturmamın bittiğini öğrendim ama ne fayda
-
İstanbul 3.grup hakkında duyum alan var mı acaba
-
Avdb yi arayan dosyası gelen var mı arkadaşlar?
-
@hü-sbky Ben çarşamba günü aradım gelmiş dosyam
-
@m-temizer sevindim hocam gözünüz aydın=)ben de salı aramıştım en son bi totem yapayım dedim salıya kadar aramicam ️
-
@m-temizer vay arkadaş ya biz ivdb yi arıyoruz bilgi vermemekte fazlasıyla ısrarcılar
-
@hü-sbky teşekkür ederim kardeşim darısı başına :)) Bende cumaya kadar aramicam demiştim dayanamadım çarşamba aradım
-
@mustafakeser avdb sağolsun o konuda sıkıntı çıkarmıyor arayanları üzmüyor bilgi veriyor :))
-
@msş ben eğitimdeyim. bir aydan daha fazla sürüyor. 15 ocakta başladı 5 mart’ta bitiyor. ilk 2 hafta temel eğitim, sonrası hazırlayıcı eğitim.
bu cuma temel eğitim sınavımız olacak eminönü’nde, egitimi ise vatan binasinda. hazırlayıcı eğitimin hem sınav hem eğitim eminönü’nde olacakmış.
dersler nasıl geçiyor, sıkıcı kelimesi tam olarak ifade etmeyecegi icin yorum dahi yapmak istemiyorum.
ilk 200 kişi eğitimdeyiz suanda. herkes eğitim alana kadar bir 7 ay geçer herhalde. yani belki mart 6da belki de eylül’de eğitim alacaksınız. o yüzden şimdiden düşünmeyin nasıl olacak vs diye eğitime kadar gezin, tozun.
-
@mrs-keynes ben cok zorlanıyordum, tam ufaktan birşeyleri idrak etmeye başladım eğitime yolladılar onlar da uçup gitti.
-
@2016mağduru desenize bıraz yorucu geçiyor . tsekkürler hocam
-
https:// anketomatik. com/qlcum
MEKTUBUN İÇERİĞİNİ BELİRLEMEK İÇİN OYLAYALIM
-
@mrs-keynes ben de vergilendirmedeyim bir haftadır Hocam duygular aynı herkes er yada geç vergilendirmeyi öğreneceği için iyi oldu bence bizim adımıza zor ama öğrendikten alıştıktan sonra yapılıyor gördüğüm kadarıyla herkes aynı durumda hiç sıkıntıyı kendinizde aramayın
-
Ankara insan kaynakları da açmıyor artık telefonları =(
-
@yldzkrc aynen hocam sanırım ben de alıştım biraz, bir de vergilendirmeye geçmek isteyenleri gördükçe daha bi çalışma azmi geldi kısa sürede öğreneceğiz inşallah
-
@2016mağduru kötü olmuş sizin adınıza cidden hemen unutuluyor
-
@yldzkrc @mrs-keynes bizim müdür ilk gelenleri vergilendirmeye almayı uygun görmüyorum hem işten soğumamanız hem de bizim verim almamız açısından takip ya da sicili tercih ediyorum dedi bilakis beni de takibe aldı:) Şu bi gerçek ki İstanbul’da her servis oldukça yoğun ve öğrenmemiz gereken şeyler çok.Bana sorsanız şu an takip bile karışık Pratik kazanmak çok başka bişey hepimiz yarın ilk hallerimize güleceğiz bence niye bu kadar kastıysak diye.Vergilendirme bu işin mutfağı,hepimizin hakkında hayırlısı olsun kimse bizden 1-2 haftada mucize beklemesin askeriyede bile acemi diye bi birlik var sonuçta