2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@maliyeciniz çok doğru demişsiniz hocam İnşallah gelecek o günler de :))
-
@maliyeciniz @yldzkrc Aynen zamanla öğreneceğiz hepimiz, F klavyeyi çözersek gerisi gelir bence :))
-
@mrs-keynes di mi hocam ilk sınavımız o zaten yandaki arkadaşı R yok diye çağırdım en son Allah yardım etsin de inşallah alışalım güzelce, bu zamanların tadı da ayrı :))
-
@yldzkrc İlahi hocam Ben de tek parmakla harf arıyorum akşama kadar servistekiler gülüyor bunlar anı olarak kalcak inş. yakında :))
-
@mrs-keynes yaaa en büyük zulüm resmen yemin ederim 60 yaşında face açıp girmeye çalışan amcalar gibiyim eve silikon f klavye alcam sonunda sanırım,gururum inciniyor
-
@maliyeciniz silikon f klavye iyi fikir aslında
-
verginlendirmede tam olarak ne yapıyosunuz arkadaslar ?
-
İstanbul son grup esyalarınızı hazırlayın yavastan bu hafta muhtemelen cagrılacaksınız
-
@guydemapusant Allah razı olsun ya günün en güzel haberi hocam :))
-
@msş vergiyle ilgili her işi yapıyoruz hocam tahakkuk yapıyoruz vergi kesiyoruz ceza kesiyoruz komisyonlara sevk yapıyoruz vergi dairesinde vergiyle ilgili her şeyi yapıyoruz
-
@msş Çeşitlilik çok fazla tek bi işi yapmıyoruz. Vergi ile alakalı tüm işler, artı sürekli öğrenme ve kendini geliştirme halinde bu servis, bazen bi kişinin problemini tek bi kişi çözüyor , uzmanlar bile yeni bişey öğrenmiş oluyor
-
Bende denetim, yoklama birimindeyim gayet güzel.Şuan yoklamaya çıkıyorum bir üstadla
-
Bugün evrak teslim edeli iki ay oldu...
-
@hü-sbky Hocam sizi daha aramadılar mı Bilgi alabildiniz mi başkanlıktan
-
@yldzkrc yok hocam dosyam gelmemiş
-
@hü-sbky inşallah tez zamanda haber gelir Hocam baya olmuş çünkü çağırılıp bitenler,az kalmıştır size de gelmesine haberin
-
@yldzkrc inşallah hocam
-
Bekleyenlerden biride benim, sabır..
-
@fabrizyo ilan beklemek, ders çalışmak bundan daha kolaydı benim için. Bu süreç çok yıprattı daha bi boşluğa düştüm
-
sgk mufettişlik acıklanmıs istanbul asil guy kazanlardan var mı acaba?