2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Merhabalar, guy olarak göreve başladım.
Askerlik tecilim yüksek lisans sebebiyle 2.2.2018 tarihine kadar tecilli.Kurum tecil yapmak için yüksek lisans kaydımın silinmesi gerektiğini söyledi. Ben de vekalet vererek kaydımı sildirdim. Askerlik şubesine halen gitmedi tecil bozdurma belgem.
Nasıl bir yol izleyebilirim.
02.02.2018 tarihinden sonra gelir idaresi tecil yapar mı ?
-
@aslizilyet yüksek lisansı sildirmek yerine direk tecili bozsan olmuyor muymuş? Çünkü olay okulla alakalı değil askeriyey alakalı. İşten izin alıp askerlik şubesine gitmeniz daha iyi olur
-
Bizim müdür de ilk servis olarak vergilendirmeyi seçmiyo bizi evrak bölümüne verdi daireyi ve belgeleri tanımamız için:)
-
@aslizilyet hocam öncelikle yüksek lisans tecilinizi askeri şubeden askere gitmek istiyorum şeklinde iptal ettirip daha sonra kurumunuza askeri durum belgenizi getiriyorsunuz birkaç form doldurduktan sonra kurumun kendisi işe başlama tarihinden itibaren üç yıl askerliğinizi tecil ettiriyor. Maalesef yüksek lisans tecilinden itibaren artı üç yıl şekilde bir hakkımız yok sorup aldığım bilgiler bu yönde. Siz gene kazandığınız ilin vergi dairesi başkanlığı insan kaynakları müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz
-
@murti1930 siz böyle mi yaptınız hocam ?
Atandığım ildeki askerlik şubesi olur değil mi?
Kendi kayıtlı olduğum askerlik şubesine gitmeme gerek kalmaz -
@mustafakeser kurum yüksek lisans kaydını sildirmen gerek dedi hocam .
Yarın askerlik şubesine gideyim ben -
Vergilendirmedeyim. Öğrendikçe zevkli olan ancak öğrenene kadar beyin yakan bi sevis
-
@aslizilyet bana bu şekilde yaptırdılar hocam bulunduğunuz kurumda belki insan kaynakları sizin bağlı olduğunuz şubeye faks çekerek yada dilekçe yazarak kendileri yüksek lisans tecilinizi iptal ettirip kurum tecilini kullandırttırabilirler bilgi almadan kendi başınıza gidip tecilinizi iptal ettirmeyin derim
-
İvdb liste yayınlamış heyecanlandırdı ama 3. grup değil. Bugün bizi de açıklasalar keşke
-
@paretooptimal İlk cümleyi okuyunca aklım çıktı
-
@guydemapusant bu haber hala güncel mi hocam
-
yok mu hiç aranızda yoklama, denetim, ihbar da çalışan?
-
@cag317 denetim koordinasyon müdurlüğündeyim kardeşim ben
-
@sofuoglu dairede mi çalışıyorsun saha da mı hocam?
-
@cag317 dairede kardeşim yoklama bizim müdürlüğümüz altında ayrı bir birim, işlemimizi genelde yazışmalar üzerinden gerçekleştiriyoruz mecbur kaldığımız durumlarda denetime gidebiliyoruz, sen yoklamadasın sanırım bizim yoklamadaki arkadaşlar hep dışarda nadir görüyoruz adamları
-
@sofuoglu aynen hocam genelde vergi dairelerine vermişler çok az kişi var denetim uygulama da ondan soruyorum
-
Egitimler için ayrı bir başlık var mı yoksa burdan mı konuşuluyor eğitim tarihleri belli olanlar için
-
arkadaşlar ankaraya başlayan ya da herhangi bir bildirim yapılan var mı yaa ??
-
Bursa için başlamayan var mı arkadaşlar ?
-
@guydemapusant hocam valizimi hazırladım ilan gelmiyor bir türlü geçen hafta çok beklentiye girmiştim olmadı bu hafta için umutlanalım mı sağlam bir duyumunuz var mı?