2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
40 kişi kalmasını tercih ederim️
-
@hü-sbky son 30-40 kişi kaldı arkadaslar çağrılmayan. Biz geçen hafta çağrıldık 120 civarı toplamda başlamış bulunuyor denilmişti.
-
@kariyer34 yedekler hakkında bilginiz var mı hocam kaçıncı yedege sıra geldi?
-
@uzman onu bilmiyorum hocam. Biz heralde 50-60. Kişiyizdir sanıyorduk. İnsan kaynakları son 30-40 kişi kaldı çağrılmayan diyince son gruplardan olduğumuzu anlamıştık. Bir grup kaldı denildi.
-
@kariyer34 hayırlı olsun öncelikle. Egitim olacak mı 19 Şubat'ta deniliyordu?
-
@kariyer34 hayırlı olsun darısı bize artık.Az kalmış olması daha umut verici 90 kişinin kalmış olmasındansa.Geçen hafta kaç kişi başladı hocam
-
@uzman sağolun hocam. Evet şubat gibi deniliyor. Son grup da çağrılır yakında tahminimce. Ama vmy ve sgk sonucunu bekleyen çok arkadas varmış. Yakında onlar sonuçlanınca çok kişi oraya geçecektir.
-
@kariyer34 vmy haftaya açıklanacak ama çogu kişi başladı kadro dolu gözüküyor başladıktan sonra gecseler yedeklere bi faydası olmaz sanırım
-
@uzman onlar geçene kadar guy tekrar bi ankara alımına çıkmadığı sürece yedekler çağrılır diye biliyorum.
-
@kariyer34 hangi dairedesiniz belli oldu mu ?
-
@uzman yeğenbeydeydim fakat son olaydan sonra hepimiz geçici olarak dikimevine gönderildik. Kızılayda yer kalmamış denildi bize. Oraları seçemedik.
-
@hü-sbky 20 kişi vardı insan kaynaklarında bekleyen. Son grup bekletilmez fazla diye düşünüyorum.
-
@kariyer34 istanbul icin mi diyorsunuz yoksa ankara mi
-
@kariyer34 siz ankara icin diyorsunuz herhalde
-
@kariyer34 insan kaynakları yine aynı binada devam mı ediyor? Onlarda mı dikimevine gönderildi?
-
@zeybek bence de çünkü istanbul da bekleyen yaklaşık 90 kişi varız grupta öyle konuşuldu hesaplandı
-
@zeybek evet evet Ankara.
-
@kariyer34 hocam dikimevinde ne kadar kalacağınız belli mi
-
@hü-sbky tadilat bitene kadar geçici kalınır sanırım. Her şey haftaya netleşir muhtemelen. Kimse pek bir şey bilmiyor.
-
@kariyer34 inşallah tekrarı yaşanmaz geçmiş olsun tekrar.