2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mrs-keynes tatmin sifir. yaptigimiz ise gore hak etmedigimiz maasi aliyoruz ancak kalitemize gore de hak etmedigimiz iste calisiyoruz.
-
@haniyaki Yol yakınken çalışmaya devam etmeli ( Bu arada dipnot; veznede değilim örnek olarak yazdım )
-
@mrs-keynes anladım dostum. ancak ileride her guy gibi geçme ihtimalimiz var. sonuçta bir görev tanımımız yok
-
@haniyaki Zaten kurumda düz memur kalmamış geç derlerse geçicez, herkes kurum içinden uzman olmuş kısa yoldan.
-
Kurum içindeki memura yapılan formalite bir sınavla ünvan ve hak vermek nedir? KPSS yüzü görmemiş kişiler gecesini gündüzüne katanlarla nasıl bir tutuluyor
-
@aliveli simdide ayni durum olabilir.Sayin bakanin aciklamalarina gore 1000 gelir uzmani 1000 denetim elemenı kadrosu alimindada insallah icerden alim yapmazlar
-
@aliveli Maalesef öyle, bel ağrıları, saçlarımızdaki beyazlar ve verilen onca emek.
-
Gençler Ankara'da eğitim için devlet aylık kac lira ekstra ödemede bulunuyor var mı bilen duyan acaba
-
Sınavları ne zaman yapacak maliye? Süreçler iyiden iyiye yavaşladı.
-
Geçen sene çağrılan gruplar arasında ne kadar süre varmış bilen var mı. Bulamadım ben . Artık çok bunaldım niye çağırmıyorlar ya yavaşlattılar süreci
-
Nolcak bizim halimiz böyle ya? 2 ocakta soruşturmam bitmiş evrak karışmış mı unutulmuş mu bunun sorumluluğunu kim üstlenecek ben mağdur olmuşum maddi manevi kimin umrunda? Kurum da personeline sahip çıkmıyo kimsenin umrunda deği bizim ne yaşadığımız ne halde olduğumuz.
-
İstanbul için 13 kişiye daha hayırlı olsun. Ben gene yokum
-
@hü-sbky hocam senin dosya haricindeki gönderilen dosyalar atandıysa ara hakkını kaç ay geçse idareye tazminat açıp kaybını alabilirsin.
-
Bu atanan arkadaşlar nereden acaba ?
-
@paretooptimal hocam az da olsa daha başlamayan var ama benim mağduriyetim öncelikle emniyetten kaynaklı soruşturma 2 ocakta bitmiş ama karışığa gitmiş dosya kuruma gönderilmemiş.Kuruma bu süreci ağırdan aldığı için kızıyorum.Her yolu denicem ama.Genel olarak şuan hepimize haksızlık yapılıyor.
-
Şaka gibi gerçekten. Neden hala bekliyoruz. Bu hafta ararlar diye bekledigım kacinci haftadayim acaba. İnsaf ya.
-
@guyguyankk gerçekten sabrımin son noktasindayim artık yeter ya sevincimiz kursağımızda kaldı yaa. Ne haldeyiz nasil geciniyoruz kimin umrunda.
-
Arkadaşlar eğer guydan başka bir kuruma geçme imkanımız olursa şuan aday memur olduğumuz için daire müdürünün de onayı gerekiyor mu ?
-
Yine ben Ankaradakiler naptı bir haber yok mu?
-
Yeni başlayan arkadaşlar ne kadar maaş aldınız??